Afdeling Viswaterpachting Gouda

De afdeling Viswaterpachting Gouda maakt sinds 2013 deel uit van onze vereniging. Daarvoor was het een zelfstandige vereniging die als “Goudsche Hengelaarsvereeniging Vischwaterpachting” is opgericht in 1926.

De afdeling Viswaterpachting Gouda telt op het moment ruim 2.500 leden. De afdeling heeft een eigen bestuur en zet zich in voor de sportvisserij in en om Gouda. Een van de bestuursleden van de afdeling is tevens vertegenwoordigend bestuurslid in de overkoepelende vereniging GHV – Groene Hart.

Binnen de afdeling Viswaterpachting Gouda zijn diverse mensen actief op het gebied van jeugdviscursussen, jeugdbegeleiding, roofvis, witvis, karper, wedstrijdvissen, visserijcontrole en visstandbeheer.

Contact met de afdeling kan worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor wedstrijden kan de afdeling worden bereikt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor roofvisactiviteiten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor jeugdactiviteiten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WedstrijdvissenVWP4 WedstrijdvissenVWP5

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.