Afdrukken

Jeugd

Hallo, leuk dat je dit leest. Wij ( de bestuurders ) van de visvereniging, waar jij misschien al lid van bent (of misschien alleen je vader lid van is), gaan een echte Jeugdafdeling oprichten. Zo'n afdeling wordt bestuurd door een commissie, dus dat wordt de Jeugdcommissie. Een plek in de vereniging waar jij je vragen kan stellen, een commissie die opkomt voor jouw belangen en leuke activiteiten gaat organiseren voor je.

En nu hoor ik jullie al denken “Wat dan?” En daar hebben wij jullie hulp bij nodig, want wij volwassenen denken dat we weten wat jullie leuk vinden. Maar wie houden we nu voor de gek? Ik denk dat jullie zelf heel goed weten wat willen van een Jeugdcommissie. Dus ik denk dat we dat dus ook aan jullie moeten overlaten. Daarom hebben we alvast een email adres aangemaakt waar jullie al je wensen kunnen deponeren en vragen hierover kunnen stellen. Want een commissie oprichten kost ook wel weer tijd. Je moet de juiste mensen zoeken die willen helpen, want ik kan het niet alleen. Dus misschien wil jouw vader wel helpen, of je opa? Of heb je een aardige buurman die ook graag vist en het jou heeft geleerd. Vertel hem dan over ons. Mensen die ons komen helpen worden namelijk ook nog eens door Sportvisserij Nederland geholpen door middel van een cursus. Iemand kan bijvoorbeeld vismeester worden, en dat kost dan helemaal niks voor degene die ons komt helpen. Maar verplicht is dat niet.

Je leest dit op onze mooie nieuwe website waar wij een mooi plekje gaan vrijhouden voor jullie verhalen, en natuurlijk voor die foto van jouw supervis. Wist je trouwens dat wij al veel commissies hebben. Zo is er voor de roofvissers die graag snoek en baars vangen een afdeling, en voor de altijd in het groen geklede karpervisser een afdeling. En de oudste afdeling van onze vereniging is die van de vlieghengelsport. En in die afdelingen zitten weer allemaal experts die wij jouw vragen kunnen voorleggen, als we het zelf niet weten, en jij daarmee altijd het juiste antwoord krijgt.

Dus vanaf nu kan jij je vragen stellen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Volwassenen die interesse hebben om deze commissie te helpen, graag een email sturen naar hetzelfde adres. Je opgeven voor de jeugdafdeling kan via het speciale formier, klik daarvoor <hier>.

Namens de nog op te richten Jeugdcommissie,
Raymond Renirie

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.