Testvisser voor een dag

geef je op en doe lekker mee!

Testvisser voor een dag

Ben of ken je iemand die graag een dagje testvisser wil zijn? Dan moet je nu je kans grijpen!

Op zondag 29 september 2013 organiseert de Jeugdcommissie van de GHV in samenwerking met New East  Fishing en Pro-Perch.nl een roofvisdag voor jeugdleden tot en met 16 jaar.

Tijdens deze dag ga je onder begeleiding van ervaren roofvissers verschillende soorten kunstaas uitproberen. En als testvisser mag je dus ook laten weten wat jij er van vindt, wij zijn erg benieuwd naar je mening.

In de ochtend zullen we om half negen verzamelen in clubhuis De Topstek in Madestein. Hier gaan we eerst een film bekijken, waarna een uitleg volgt over roofvissen. Vervolgens leer je een aantal belangrijke knopen te maken en gaan we de materialen op orde brengen voor een vissessie. Als de hengels klaar zijn gaan we proberen om baars en snoekbaars te vangen in de wateren van Madestein. Na anderhalf uur zoeken we het clubhuis weer op voor een geheel verzorgde lunch.

Na de lunch wordt er uiteraard weer verder gevist. Om het spannend te maken zijn er ook een aantal kleine prijzen beschikbaar gesteld voor de beste vissers van deze dag. Om half drie 's middags zal er weer een einde komen aan een hopelijk leuke en leerzame dag.

Deelname aan deze dag is gratis! Het enige wat wij verwachten is dat je zelf een hengel* en molen, voorzien van lijn, mee neemt. Kunstaas, haken, lood en andere benodigdheden regelt de organisatie.

Inschrijven kan via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Let op: zorg ervoor dat je een zo licht mogelijke werphengel meeneemt (bijvoorbeeld een spinhengel of een winckle-picker).

 

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.