Jaarliljkse SKP avond

Jaarliljkse SKP avond

Op vrijdag 26 januari a.s. vindt in ons clubhuis De Topstek aan de Madesteinweg 34 in Den Haag de jaarlijkse spiegelkarper (SKP) avond plaats.

Tijdens deze avond bespreken Erik en Juri Froger kort de hoogtepunten van het afgelopen jaar en zullen ze de aanmeldingen en matches van 2017 de revue laten passeren. Natuurlijk worden de vissers die het Haagse SKP project steunen door het aanmelden van hun gevangen spiegelkarpers ook nog even in het zonnetje gezet. Misschien gaan ze zelfs wel met een mooie prijs naar huis!

Wij hopen in ieder geval de aanmelders van SKP-vangsten te zien op 26 januari. Ook andere belangstellenden zijn welkom!

SKP TERUGMELDWEEKEND 2017

SKP TERUGMELDWEEKEND 2017

Het Internationaal SKP terugmeldweekend staat weer voor de deur! Bij velen van jullie wel bekend. Deze wedstrijd wordt al jaren georganiseerd door de Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer (BVK) met als doel meer aanmeldingen genereren. Dit jaar vind het SKP Weekend plaats van vrijdagavond 29 september tot en met zondagavond 1 oktober. De wedstrijd begint en eindigt om 19u00.
Ook dit jaar organiseert Ben Scholten - voor de 4e keer - dit evenement in samenwerking met oa Juri Froger en Arjen Verleun voor onze vereniging.

JEUGDKARPERDAG!

Wil je de fijne kneepjes van het karpervissen leren van bekende en ervaren karpervissers? Schrijf je dan nu in voor onze Jeugd Karperdag op zondag 2 juli aan het Hemelwater in Wateringse Veld.

Poster Jeugdkarperdag 2017

Karper penvisdag 2017

woensdag, 12 april 2017

De penvisdag van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging wordt dit jaar gehouden op zondag 30 april van 07:00 tot 14:00.

De laatste meter 3.0

Ben Scholten heeft weer een mooie presentatie-avond voor ons georganiseerd.

Op vrijdag 27 januari geeft Mario Taal een lezing over de laatste meter in het clubhuis van de ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging "De Topstek" Aanvang is 20:00 uur, deuren open vanaf 19:30 uur.

GHV introduceert SKP webapp

De ’s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging introduceert de SKP GHV App. Een webapp die het aanmelden van een spiegelkarper nog makkelijker maakt. Je kunt nu zelfs aan de waterkant al jouw vangst melden!

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.