Veel animo voor de GHV Penvisdag

Vandaag is de jaarlijkse penvisdag van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging gevist. Ben Scholten heeft deze dag nu al weer voor de 5e keer georganiseerd. Elk jaar is weer meer animo voor. Het weer was een beetje de spelbreker vandaag, maar met een totaal van 14 gevangen karpers waarvan de zwaarste 16 kilo kunnen we het zeker een geslaagde dag noemen. Later volgt een uitgebreid verslag van Ben over deze mooie karperactiviteit. Ben bedankt voor het organiseren!

Penvisdag GHV 2016

GHV Penvisdag 2016

Zondag 24 april a.s. is het weer zover!
Een nieuwe editie van de jaarlijkse penvisdag. Ben Scholten (en op de achtergrond ook Arjen Verleun) hebben gezocht naar een nieuwe uitdaging: penvissen in de wateren van Ypenburg. Na eerdere penvisdagen in de Haagse grachten van het spiegelkarperproject, in Wateringseveld en in Leidschenveen, nu dus in Ypenburg.

Lijkt je dit een leuke dag en wil je meedoen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De regels zijn simpel. Je moet in het bezit zijn van een geldige VISpas en uiteraard gelden dezelfde regels als die in de VISpas staan. Er is een aanvulling en dat is dat een goed schepnet en onthaakmat verplicht zijn. Het is een penvisdag en dus vissen alle deelnemers met een penhengel en dobber (pen).

De aanvang van deze dag is om 7:00 uur en verzamelen op de parkeerplaats van winkelcentrum Ypenburg.

DOWNLOAD HIER MEER INFORMATIE OVER DE GHV PENVISDAG 2016

Penvisdag 2015

Penvisdag 2015
donderdag, 12 maart 2015

Het word weer tijd voor de jaarlijkse penvisdag. Na de Waterpartij en Wateringseveld word het tijd voor een nieuw waterstelsel en na alles goed overwogen te hebben word het dit jaar Leidscheveen/Forepark.

Visverbod Zuiderpark Opgeheven

Visverbod Zuiderpark Opgeheven
woensdag, 12 november 2014

Op woensdag 12 november 2014 heeft de gemeente de verbodsborden in het Zuiderpark in Den Haag verwijderd, hiermee is het visverbod dat vanaf 17 april ingesteld werd opgeheven. Er mag weer gevist worden.

Internationaal SKP weekend

maandag, 08 september 2014

Karpervissers,

In het laatste weekend van september lopend van vrijdagavond 26 tot en met zondagavond 28 september organiseert de BVK, samen met verschillende Spiegelkarperprojecten, een internationaal terugmeldweekend op open water met wedstrijdelement.

Nogmaal visverbod Zuiderpark

Nogmaal visverbod Zuiderpark
woensdag, 13 augustus 2014

Hoewel momenteel geen dode karpers meer worden aangetroffen en er na onderzoek ook geen duidelijke doodsoorzaak is aangetoond, blijft het visverbod in het Zuiderpark Den Haag nog even van kracht.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.