Nader onderzoek Zuiderpark negatief

dinsdag, 06 mei 2014

Naar aanleiding van de vissterfte in het Zuiderpark in April 2014 is de afgelopen week een nog levende vis onderzocht op mogelijke virussen en bacteriele infecties die deze sterfte kunnen veroorzaken. Ook werden wederom 2 dode vissen onderzocht.

Geen resultaat dode vis Zuiderpark

vrijdag, 25 april 2014

Recentelijk zijn in het Zuiderpark voornamelijk een groot aantal karpers dood gegaan door een onbekende oorzaak. De gemeente Den Haag liet, in overleg met de GHV, naar aanleiding hiervan een dode vis en een dode reiger onderzoeken om de oorzaak te kunnen achterhalen. Dit onderzoek heeft geen oorzaak aangewezen waaraan de dieren zijn overleden.

Karpersterfte Zuiderpark, VISVERBOD!

Karpersterfte Zuiderpark, VISVERBOD!
donderdag, 17 april 2014

Afgelopen week werden wij door diverse mensen getipt over dode karpers in het Zuiderpark. Bij nader onderzoek de afgelopen dagen is gebleken dat voornamelijk een groot aantal karpers aan een onbekende ziekte zijn gestorven. Het bestuur van de vereniging heeft besloten om met onmiddelijke ingang tijdelijk een TOTAAL VISVERBOD in te stellen in de wateren van het Zuiderpark.

GHV penvisdag Wateringseveld

GHV penvisdag Wateringseveld
woensdag, 12 maart 2014

Om de traditie in ere te houden organiseren we dit jaar weer een penvisdag. Deze dag staat in het teken van een vorm van karpervissen waarmee de meeste van ons begonnen zijn, penvissen oftewel het vissen met een dobber, actief op zoek naar de karper.

De penvisdag zal dit jaar plaatsvinden op zondag 27 april.

Weer een KSN Regio West avond

Weer een KSN Regio West avond

Vrijdag 28 februari 2014 organiseert de KSN Regio West weer een regio avond.

KSN Regio West avond

KSN Regio West avond
zaterdag, 04 januari 2014

Donderdag 16 januari 2014 organiseert de KSN Regio West een nieuwe regio avond. Spreker Ad Brak neemt jullie mee op tijdreis door de rijke karperhistorie van de Nieuwkoopse plassen.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.