Botulisme in Wateringseveld

Botulisme in Wateringseveld
vrijdag, 21 juni 2013

De afgelopen tijd zijn er veel dode karpers gevonden in het water in de wijk Wateringse Veld. Om uit te vinden wat er aan de hand is, is een nog levende vis onderzocht. Vrijdag 21 juni is vastgesteld dat de vis met botulisme besmet was. Het gaat hier om type E.

Steur in Wateringseveld

Steur in Wateringseveld
donderdag, 02 mei 2013

Tijdens de penvisdag van de karperafdeling op 27 april 2013 ving Raymond Vollebrecht in het Wateringseveld een bijzondere vis. Hij meldde de vis aan via de site. Op de stek waar Ben Scholten al 3 karpers had gevangen ging Raymond ook maar zitten omdat hij alleen maar giebel kon vinden.

Eerste spreekavond karpercommissie

Eerste spreekavond karpercommissie
maandag, 14 januari 2013

De eerste van 2 karperavonden zit erop en mag een succes genoemd worden. Op het programma stond een lezing van Robert de Wilt bekend van sportvisserij Nederland en een lezing van Mario Taal oa bekend van avid carp. De opkomst was redelijk met +/- 30 man en 1 vrouw.

Vissers van de nacht

Vissers van de nacht
woensdag, 02 januari 2013

Voor de Fotografie expositie ‘LOOK’, georganiseerd door derdejaars fotografiestudenten uit Den Haag, maakte Anna Klevan een fotoproject over het fenomeen nachtvissen. Hierbij volgde zij drie maanden lang karpervissers die in de kou van het najaar overnachtten aan de waterkant.

Zieke karpers op de Bosplas? UPDATE

Zieke karpers op de Bosplas? UPDATE
vrijdag, 05 oktober 2012

Deze week bereikten ons ineens berichten over dode karpers op de Bosplas in Den Haag. Een lid van de vereniging heeft ook een nog levende karper gevangen met  nare verwondingen.

SKP weekend teleurstellend

SKP weekend teleurstellend
dinsdag, 17 juli 2012

Op 7 en 8 juli heeft het SKP weekend plaatsgevonden met als doel het terugvangen van Spiegelkarpers die behoren tot het SKP van de GHV.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.