GHV zet karpers uit in Zoetermeer

GHV zet karpers uit in Zoetermeer
woensdag, 23 februari 2011

Onze vereniging is al weer een aantal jaren visrechthebbende in de Grote Dobbe in het stadshart van Zoetermeer. In dit viswater mag dus ALLEEN met een VISpas van de ’s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (Stichting Sportvisserijcombinatie Zuid-Holland) worden gevist.

Karperavond met Kees Verheij

Karperavond met Kees Verheij
zondag, 30 januari 2011

De Karpercommissie van de GHV organiseert op vrijdag 4 februari a.s. een avond met Kees Verheij. Deze avond wordt wederom gehouden in ons clubhuis "De Stek" aan de Meppelweg 1216, Den Haag. Deur open om 19.30 uur , Aanvang 20.00 uur.

Sportvissers bezorgd over ruimen karpers

Veel sportvissers aanwezig op infoavond
maandag, 22 februari 2010

Veel sportvissers hebben op 11 februari jl. de informatieavond van het Hoogheemraadschap van Delfland bezocht over de voorgenomen plannen om in de Woudse Droogmakerij bij Den Hoorn en in de wijk Tanthof-West in Delft massaal vis weg te vangen om het water weer helder te krjgen. De sportvisserij heeft op deze avond massaal laten blijken dat zij dit toepassen van zgn. Actief Biologisch Beheer (ABB) NIET zien zitten.

Red de karpers in Delfland!

Red de karpers in Delfland!
woensdag, 10 februari 2010

Binnenkort gaat het Hoogheemraadschap Delfland over tot het decimeren van de karperstand in diverse wateren in de regio Delft. Ondermeer de Woudse Droogmakerij zal hierdoor worden getroffen. Het idee achter deze maatregel is dat inheemse vissoorten zoals karper, giebel en brasem het water vertroebelen.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.