SKP TERUGMELDWEEKEND 2017

SKP TERUGMELDWEEKEND 2017

Het Internationaal SKP terugmeldweekend staat weer voor de deur! Bij velen van jullie wel bekend. Deze wedstrijd wordt al jaren georganiseerd door de Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer (BVK) met als doel meer aanmeldingen genereren. Dit jaar vind het SKP Weekend plaats van vrijdagavond 29 september tot en met zondagavond 1 oktober. De wedstrijd begint en eindigt om 19u00.
Ook dit jaar organiseert Ben Scholten - voor de 4e keer - dit evenement in samenwerking met oa Juri Froger en Arjen Verleun voor onze vereniging.

Zoals altijd heeft het SKP Weekend een erg open karakter. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je vist. Of je nu gaat voorvoeren en het hele weekend gaat vissen, of met een blikje mais en de penhengel een uurtje op pad gaat, het is helemaal aan jou. Mocht je tot de eerste groep behoren, houd dan wel rekening met je medevissers. Het SKP weekend is inmiddels best bekend en er doen steeds meer mensen mee, het kan behoorlijk druk worden aan de waterkant. Voer dus verstandig!

De wedstrijd draait om het terugmelden van spiegelkarpers van het project. Deze zijn, op een paar uitzonderingen na, allemaal uitgezet in het open boezemwater. Het open boezem water zijn de stadsgrachten en de daarop aangesloten sloten en parken (zoals De Waterpartij en het Westbroekpark). Dit staat allemaal in open verbinding met de Vliet, net als een hoop vaarten in het Westland.

Alle gevangen karpers tellen mee tijdens het SKP Weekend. Maar het heet natuurlijk niet voor niets SKP Weekend. Het gaat om de gevangen spiegelkarpers die gematcht worden met de uitzetfoto, dit is leidend in de puntentelling. Bij een gelijke stand worden ook andere spiegelkarpers en schubkarpers belangrijk, meld dus wel alle gevangen karpers aan!

Om fraude te voorkomen is het de bedoeling dat je op iedere foto met een nog nader te bepalen voorwerp staat. De BVK maakt dit kort voor de wedstrijd bekend, wij zullen dit ook op deze Facebook pagina melden zodra het bekend is. Fotografeer je gevangen spiegel aan beide kanten samen met het ‘BVK-voorwerp’ en stuur de linkerflank in via de terugmeldknop op www.ghvdenhaag.nl of de SKP GHV app. Mochten we de rechterflank of detailfoto’s nodig hebben vragen we daar om. Je kunt je foto’s insturen tot maandagavond 20u00.

Je kunt je aanmelden voor deze wedstrijd via  de volgendeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De BVK heeft voor de winnaar een heuse trofee. Vorig jaar ging de beker naar Den Haag met dank aan Kevin Schottelndreier en die willen we hier graag houden. Om mensen te stimuleren om mee te doen hebben wij elk jaar een echte prijzen tafel voor de vangers en die prijzen tafel is elk jaar goed gevuld. Zo ook dit jaar. Om die prijzen te krijgen zijn we afhankelijk van sponsoren. Met dank aan de volgende sponsoren wordt het SKP weekend ook dit jaar natuurlijk weer een succes.

https://www.paddyhengelsport.nl/
http://www.desportvisserdenhaag.nl/
https://www.facebook.com/ridgemonkey.benelux/
https://www.ttbbaits.com/
https://karperwereld.nl/
https://www.facebook.com/HengelsportWestland/
https://www.therightbankstuff.com/
http://www.albatroshengelsport.nl/

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.