Haakon Nadorp

Voorzitter

Mijn naam is Haakon Nadorp. Geboren in 1970 en ik woon samen met mijn vriendin en 2 kids; Dominiek en Jesse, in Honselersdijk. Een echte Westlander dus.

Ik werk ik in Naaldwijk bij kabelexploitant Caiway als projectmanager op de klantenservice.

Ik ben in 2006 in contact gekomen met Ton vd. Spiegel; de huidige voorzitter van de GHV, nav een email van mijn kant wat de GHV doet tegen visstroperij. We hebben toen een avondje van gedachten gewisseld om de leden van de GHV actiever bij de vereniging te betrekken. Van het een kwam het ander en werd ik benaderd om in het bestuur deel te nemen met als portefeuille het roofvissen en zodoende ook een roofvisafdeling op te richten. Dit is momenteel gebeurd en ben ik de voorzitter van de roofviscommissie welke bestaat uit gezellige en fanatieke mede-roofvissers.

Zelf vis ik al heel wat jaren op roofvis, voornamelijk op snoek, begonnenmet mijn vismaat en oom, Marcel. We vissen voornamelijk in de polders van het GHV. Ook heb ik al menig trip naar Zweden ondernomen (Vastervik en Dalsland) vaak met de andere leden van de Roofviscommissie en dat waren mooie ervaring: schitterende natuur, gezellige mede-vissers en mooie en sterke snoeken. 

Daarnaast ben ik ook pro-staffer van River2Sea Europe. Zij hebben een mooi pakket kwaliteits kunstaas voor de roofvissers, waar ik graag mee vist. Op de hengelsportbeurzen kan je me altijd in actie zien in de waterbank om dit Amerikaanse kunstaas te demonstreren.

Naast het kunstaas vissen op snoek mag ik ook graag het water op in mijn bellyboat, de roofvis achterna. Ook ben ik voorzitter van Streetfishing Nederland. Dé specialisten vereniging als het gaat om streetfishing; het roofvissen in de stad. Deze tak van de hengelsport wordt steeds populairder, vooral bij de jeugd. Ook de ontwikkeling in streetfishing materiaal staat niet stil. Specialiste ultra lichte hengels en allerlei shads e.d. zorgen ervoor dat je zeer gericht op de roofvis in de stad kan vissen.

De roofvisafdeling is inmiddels een groot succes en we organiseren mooie activiteiten welke op een grote opkomst kunnen rekenen.

Misschien tot ziens aan de waterkant.

Met vriendelijke visgroeten,

Haakon Nadorp

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.