Michael Schaefer

Commissielid

Mijn naam is Michael Schaefer. Ik ben woonachtig in Wateringen en ben getrouwd met Petra. Samen hebben wij sinds 2008 een zoon Sjef. 

Ik ben werkzaam in de Infrastructuur, maar daarnaast ben ik ook eigen ondernemer van de webshop Pro-Perch.nl gespecialiseerd in streetfishing en ultra light fishing op roofvis. Vissen doe ik al sinds dat ik 5 jaar was met ome Koos in “de put” op camping De Nes das een vijver die in verbinding staat met de wetering van Bergambacht. Toen ik wat ouder werd was ik veel te vinden op de kribben van De Lek, met de oude Mr. Twister achter de snoekbaars aan.

Toen kwam het karper virus om de hoek kijken en dit heb ik heel wat jaartje beoefend samen met mijn vrouw Petra. Nachten hebben we in de tent doorgebracht langs het water. Toen kwam er een gat in mijn vis tijd en had andere prioriteiten gevonden. Ik werd fanatiek FC Den Haag supporter en ging alle wedstrijden uit en thuis, dus daar paste het vissen niet echt in. Ook heb ik een tijdje auto tuning gedaan wat ook heel wat tijd in beslag nam.

Medio 2011 ging ik samen met 2 ooms en een kennis naar Denemarken. Hier werd ik besmet door het roofvis virus na 2 dagen snoeken. Bij terug komst werd ik dus lid van de GHV en ook van de roofvis afdeling. Kort erna kwam een email binnen van Haakon dat hij referees zocht voor een Streetfishing wedstrijd in de binnen stad van Den Haag. Deze kans kon ik niet laten liggen en gaf mij op als referee, bij het zien van de sfeer en mensen met de zelfde passie beviel deze manier van vissen mij gelijk. Heb mijn maatje Dominique leren kennen bij deze wedstrijd, ook hij was referee. Ik ben mij toen gaan verdiepen in het Streetfishing en heb nu een eigen Pro-Perch Team waarmee ik nationaal, als internationaal deelneem aan Streetfishing wedstrijden.

Ook heb ik samen met mijn Team een “testvisser voor 1 dag” georganiseerd in samenwerking met de GHV Jeugdafdeling. Op deze dag hebben wij een dropshot clinic gegeven aan 80 jeugdige vissers en het was een succes.

Ik ga mijn uiterste best doen om mooie activiteiten te organiseren bij de GHV Roofvis Commissie.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.