Patrick Brinker

Mijn naam is Patrick Brinker, geboren (1982), getogen en nog steeds woonachtig in Den Haag samen met mijn vriendin en Franse Bulldog

In het dagelijks leven werk ik als diagnose technicus voor een van de grotere automerken.

Tijdens mijn jeugd vooral gevist op voorntjes en baarsjes, hierna jaren niet meer langs de waterkant gestaan, totdat mijn schoonvader een paar jaar terug vroeg of ik mee ging vissen. Na het vangen van mijn eerste snoek, op een spinner, was ik verkocht. Inmiddels heb ik bakken vol kunstaas, een rek vol met hengels en vis ik regelmatig op snoek, baars en snoekbaars.

Bij het roofvissen vind ik het leuk om verschillende technieken uit te proberen, dood aas, dropshot, snoeken met jerkbaits, spinners, streamers, shads, pluggen en lepels. Daarnaast vind ik het leuk om in de zomer op karper te vissen, met het pennetje of de method feeder.
Ik wil graag de GHV Roofviscommissie helpen in het organiseren van activiteiten voor haar leden. Ik kijk er naar uit om weer mee te gaan met de vele uitjes die we met de Roofvisafdeling gaan doen.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.