Peter Heemskerk

Commissielid

Ik ben Peter Heemskerk en waarschijnlijk zegt jullie dat helemaal niks, maar door middel van dit stukje ga ik daar proberen verandering in te brengen.

Ik ben net zoals zovelen van jullie opgegroeid met vissen, de wekker op 's-morgens vroeg zetten om met vader en broer een dobbertje in het water te gooien, gebeurde regelmatig en ik vind het tot op de dag van vandaag een van de fijnste dingen om te doen!

Vissen doe ik op verschillende manieren. Soms sta ik samen met mijn broer te vernikkelen op de pier in Scheveningen en soms zit ik aan de waterkant te turen naar een dobber die ondergaat of een bewegend topje maar het meest en liefst zit ik op ons bootje, nou ja bootje...we noemen hem de PEREBOOT. Vernoemd naar mij en mijn broer René, ook lid van deze commissie.

We vissen dan voornamelijk op roofvis want op de een of andere manier vind ik dat toch het mooiste van allemaal, niet dat ik nou zo vreselijk veel vang of zo groot, maar het geeft gewoon lekker ontspanning! Wellicht leuk om te vermelden is dat ik speciaal voor het snoeken mijn eigen spinners maak en ik moet zeggen, buiten dat het een hele leuke hobby is, het ook iets is wat best aardig goed werkt!

Zoals bij elke vissersman moet er ook eens per jaar een visvakantie zijn. Waar de kinderen naar oh oh Cherso gaan en de vrouwen naar het zwembad in Turkije gaan wij vissen! We zijn al heel wat jaren achter elkaar naar Denemarken gegaan, maar dit was voornamelijk voor witvis.

De laatste jaren zijn we naar Zweden gegaan met de vrienden van de club en hebben we voornamelijk snoek gevangen, of in ieder geval geprobeerd te vangen. Gelukkig staat deze vakantie alweer bijna voor de deur.

Ik denk dat jullie het wel zo'n beetje weten over mij? Buiten het feit dat ik 56 ben en al heel wat jaren (30 ofzo) ben getrouwd met Joke, een zoon heb die inmiddels uit huis is en nu in België woont. Nu weten jullie denk ik alles wat belangrijk is om te weten, ik hoop dat het een mooi visjaar word en ik wens iedereen een goede vangst!

Oh ja, mocht je me zoeken? dan ben ik snoeken!

 

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.