Streetfishing Amsterdam 2016

Streetfishing Amsterdam 2016

Op hebben de diehards van de GHV Roofvisafdeling een uitstapje gemaakt naar 020 (voor de niet Hagenees / Rotterdammers iets van A..........m hahahahahaha). 

Streetfishing Vlaardingen

Streetfishing Vlaardingen

Wat gaat het goed hier in Vlaardingen. Baarzen van 30 en 40+ kwamen in het schepnet van Mitchel en mij. Zelfs de magische 50+'er werd gevangen. Een PR waar ik heel trots op ben.

Streetfishing Dordrecht

Streetfishing Dordrecht

Een streetfishing event in een nieuwe stad: Dordrecht. Vissen in de havens met shads, plugjes, dropshotten, verticalen of gewoon werpend. Met kans op dikke baars en snoekbaars en misschien zelfs een snoek. Hoe is het vergaan?

Roofvissen in Brasserhout

Roofvissen in Brasserhout

Eerste roofvisuitje van de GHV Roofvisafdeling: snoeken in Brasserhout. Het is winter en dan zit snoek graag tussen de woningen. Wij gingen kijken of dit ookhet geval is in Brasserhout. Verslag van Richard Mulder.

Roofvisuitje 2015 met wormen aan de Delftse Schie

Roofvisuitje 2015 met wormen aan de Delftse Schie

Gesloten seizoen, dus tijd voor het vissen met wormen. Wat kunnen we verwachten. Natuurlijk baars, maar ook brasem, karper, voorn. Alle technieken worden ingezet. Van dropshotten tot feederen en zelfs onder de dobber.

Roofvissen met wormen in Leidschendam

Roofvissen met wormen in Leidschendam

3e Roofvisuitje van dit  jaar. Een gesloten seizoen activiteit. De GHV Roofvisafdeling ging vissen met wormen in Leidschendam op zondag 27 april. Een super geslaagde dag.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.