Foto album Roofvis open dag 14 oktober 2012

Foto album Roofvis open dag 14 oktober 2012

Foto album open roofvisdag in en rond ons nieuwe clubhuis in Madestein op 14 oktober 2012.

8 Juli 2012 Baarsuitje Tour de la Haye

8 Juli 2012 Baarsuitje Tour de la Haye

Hét event van het jaar voor de GHV Roofvisafdeling: Tour de la Haye. Onze eigen Tour, een 6,5km ronde door Centrum Den Haag op jacht naar vooral baars in de Haagse grachten. Vorig jaar mega succes waarbij we zelfs het AD hebben gehaald.

BucktailSpinner Bouwen Bij Hotspot Fishing

BucktailSpinner Bouwen Bij Hotspot Fishing

Afgelopen woensdagavond hebben we een gezellige knutselavond gehad van Tom 'Bucktail' Markus van Hotspot Fishing te rijpwetering. Een 8-tal mannen van de roofvisafdeling waren aanwezig en hebben een mooie spinner gemaakt.

9 september 2012 GHV Roofviswedstrijd in Delft

9 september 2012 GHV Roofviswedstrijd in Delft

Na het succes van Streetfishing Den Haag 2012 organiseerde de Roofviscommissie  een eigen wedstrijd in Delft aan het Rijn-Schie kanaal (omgeving Kanaalweg). Dit keer geen regen bij de uitjes maar een zeer warme nazomerse dag. Hoe zouden de vangsten zijn? Lees verder.

Vinkeveen bootuitje 2012

Vinkeveen bootuitje 2012

De GHV Roofviscommissie had een nieuwe locatie uitgekozen voor een bootuitje. Na een aantal jaren de Biesbosch onveilig gemaakt te hebben was het nu de Vinkeveense Plassen. Mooi turfgebied met zeer helder water, ideaal voor snoek en baars. Bij Botenverhuurder Klinkhamer 8 boten gehuurd en zo stonden er op 23 juni vroeg 16 man in Vinkveen.

010 Baars Bonanza

010 Baars Bonanza

Zondag 25 maart 2012 werd voor de roofvisafdeling van de ’s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging een dag om nooit te vergeten. De planning was om in de Rotterdamse havens te gaan kantikalen op baars en snoek. Een groep van ruim 20 man verzamelde zich onder de Willemsbrug.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.