Heavy metal in de polder 2

Heavy metal in de polder 2

Zaterdagochtend... 07.00 uur... de wekker gaat af... Zo’n treiterig digitaal geluidje... Djéééz!! F#$%^&ing hell! What's happening?

Nieuwkoopse plassen 6 juli 2008

Nieuwkoopse plassen 6 juli 2008

Vroeg op en wat mindere weerspelling. Wat zou Nieuwkoop brengen. Vanaf 07:00 uur verzamelen bij de bootverhuurder Leo Groenendijk te Noorden. De Roofviscommissie had er 10 fluisterbootjes geregeld. Na de koffie en het regelen van vergunningen werden de bootjes ingericht en gingen de 1e op pad. Wat zal de dag brengen. Het weer was goed. Droog, een lekker windje en af en toe brak de zon door.

Heavy metal in de polder

Heavy metal in de polder

Eindelijk was het zo ver; weer eens een gezellig visuitje van de Roofvisafdeling GHV. Plaats waar we de snoeken kiespijn wilde geven was de polders in de omgeving van Stolwijk. Als uitvalsbasis was gekozen voor Café Het Wapen van Stolwijk.

Eerste uitje roofviscommissie

Eerste uitje roofviscommissie

Zaterdagmiddag 9 februari. Ik zit in de achtertuin lekker in de zon met een dubbel gevoel nieuwe fluorcarbon onderlijnen te maken. Het is super mooi weer, zon op je kop en geen zuchtje wind. Eindelijk na al die regen. Ik weet dat het zondag, de dag van het uitje ook dit weertype is en daar komt mijn dubbel gevoel vandaan.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.