Vastervik 2009, dag 4

Vastervik 2009, dag 4

Vandaag hopelijk een dag met goede vangsten. Echter bij het vroege opstaan na een blik naar buiten geworpen te hebben, vermoedde ik al dat het wederom taai zou worden: geen wind. Verder was het bewolkt. Volgens de weerberichten zou pas aan de eind van de dag wat wind komen.

Vastervik 2009, dag 2

Vastervik 2009, dag 2

Het viswater rond Vastervik bestaat uit 3 gebieden, De Oude Baai is de langgerekte smalle baai vanaf Vastervik centrum. Dit gebied staat bekend om de grote snoeken. Het Zuiden, een groot gebied ten zuiden van Vastervik. Wat minder rotsig gebied waar je goed kan vangen, echter formaat is wat kleiner, maar uitschieters zijn er altijd. Het Noorden, een groot gebied ten noorden van Vastervik, Mooi gebied, wat meer rotsen en een mengeling van vangsten groot en klein.

Denemarken 2008

Denemarken 2008

In 2006 was het zeer slecht weer en hebben we niet kunnen vissen. Het meer (de Mosso) waar we vertoefden leek de Noordzee wel, en hebben daardoor veel tijd gehad om na te denken over de plannen die gemaakt waren. We zouden een boot gaan kopen en na thuiskomst was dit gauw gerealiseerd.

Vastervik 2009, dag 3

Vastervik 2009, dag 3

Bij het wakker worden rond 8.00 uur een blik naar buiten. Grauwe lucht en een stevig briesje. Ideaal snoekweer zou je zeggen. In het huisje van Rene, Peter, Walter en Bert bleef het angstvallig stil. Toch een Freddie en een Jan Wandelaar te veel op?

Vastervik 2009, dag 1

Acht personen van de GHV Roofvisafdeling zijn vandaag vertrokken naar Vastervik, Zweden voor een snoekexpeditie, dit zijn:

Haakon Nadorp, Lex Peters, Frans Kuijper, Wim van Broeckhuizen, Walter Bos
Peter Heemskerk, Rene Heemskerk en Bert Hulshof.

Visbeleving

Ik vis al heel lang, net zoals waarschijnlijk de meesten van jullie. Ik ben een allround visser, niet super fanatiek maar de laatste jaren wordt het wel steeds meer. Het gaat bij mij met vissen niet om het waar en wanneer en met wie, zelfs vangen is soms bijzaak en dat is de essentie van deze visbeleving. Deze visbeleving gaat over mijn persoonlijke beleving en die van een ander.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.