Verandering van spijs

Verandering van spijs

Roofvissen, niet mijn ding. Die mensen die met een spin hengeltje  een paar baarzen en snoeken strikken. Simpel en weinig echte actie in de dril, geef mijn portie maar aan fikkie. Karpers die vechten wel.

Dalsland 2012, laatste dag

Dalsland 2012, laatste dag

Vandaag de laatste dag alweer. Week vliegt voorbij. Ook vandaag wederom zo'n 28 graden en weinig wind in de ochtend. We lagen al vroeg in het water in het meer Ärr. Het enige meer waar de snoek actief is tijdens de warmte.

Dalsland 2012, woensdag

Dalsland 2012, woensdag

Vroeg op. Iemand kwam met het absurde idee om een keer om 4:00 te gaan vissen aangezien het al zo vroeg licht is. Helaas had ik mij laten verleiden om de avond te voren wat gezellig na te borrellen en lag pas 1:00 in mijn bed.

Wilnis

Blinde snoek

Woensdag 11 januari 2012, het is een graad of acht en behoorlijk regenachtig. Geen vismaat beschikbaar dus in mijn uppie. Eerst maar bij de villa proberen, daar liggen meestal wel een paar snoekjes.

Dalsland 2012, donderdag

Dalsland 2012, donderdag

Vandaag we are feeling hot hot hot. Ruim 28 graden en een klein briesje. Vandaag pionieren op het meer Knarrbysjön. In ieder geval een prima trailerhelling, wel lieslaarzen aan om boot te begeleiden aangezien er geen steigertje aanwezig is.

Dalsland 2012, dinsdag

Dalsland 2012, dinsdag

Vandaag wederom naar Ärr toe. Om 07:00 alweer aan het ontbijt. Voor mij weer een korte nachtrust van 4 en een half uur. Wederom schitterend weer, strakblauwe hemel, 23 graden en een redelijk briesje.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.