Dalsland 2011, enkele foto's

Hieronder vindt u een selectie van foto's gemaakt op de Dalsland trip van enkele leden van de roofviscommissie gemaakt in september 2011 met PML-travel.

Dalsland 2011, dag 6

Dalsland 2011, dag 6

Vandaag was een zonnige dag voorspeld. We gingen weer naar Tösse voor een dagje baaien uitkammen op het Vanern meer.

Dalsland 2011, dag 4

Dalsland 2011, dag 4

Vandaag een dag op het Edslan meer, zeer slecht weer; slagregen en windkracht 5. Op Edslan golven van 40cm en met de huurboot was dat nog wel te doen. We begonnen met trollen tussen 7 en 10m met groot en dieplopend spul zoals de nieuwe Spigg max van 20 cm.

Dalsland 2011, dag 7

Dalsland 2011, dag 7

Laatste dag alweer aangebroken, wederom wordt het Edslan meer bevist. Die lekkere broodjes bal tussen de middag trekt ons iedere keer over de streep.

Dalsland 2011, dag 5

Dalsland 2011, dag 5

Vandaag wederom vissen op het Edslan meer. Wat een verademing, geen regen maar zonneschijn en een briesje over het water. We gingen de zelfde tactiek toepassen; leliebedden uitkammen en voor de rest trollen onder de kant tussen 2 en 4m diepte.

Dalsland 2011, dag 3

Dalsland 2011, dag 3

De 3e dag alweer, een nieuw meer om te verkennen: Het Vanern meer; het nr 3 grootste binnenmeer van Europa. Haf 7 je bed uit, 7 uur ontbijt en 8:45 op pad. Boot lag weer snel in het water, traileren is toch makkelijker dan het lijkt :-).

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.