Dalsland 2011, dag 2

Dalsland 2011, dag 2

Vandaag vroeg op, 7:00 op ontbijt. Prima geslapen. Nette kamer en Lex gaf me zelfs complimenten; geen gesnurk. Vandaag ging er een Zweedse journalist/fotograag van de Zweede Roofvis magazine met ons mee voor een verslag.

Dalsland 2011, dag -1

Dalsland 2011, dag -1

Het begon allemaal ruim een maand geleden. Een belletje van Lex "Haakon, ga je mee naar Zweden?". "Ja, maar je wilde toch niet meer naar Zweden na 2 jaar Vastervik?". "Toch wel, we gaan naar Dalsland met de PML groep mee van Evert Oostdam; op verkenning van het wedstrijdwater tbv Predatour 2012".

Van die dagen

Van die dagen

Je hebt weleens van die dagen dat alles lukt. Van die dagen dat, als het regent, de zon ook schijnt. Van die dagen dat als je vist, je vangt waar je over droomde. Die dagen zijn er echt, maar zeldzaam zijn ze wel.

Dalsland 2011, dag 1

Dalsland 2011, dag 1

Vandaag aangekomen in Dalsland bij het meer van Edslan, Wardhus Edslankog (of zoiets). Goede reis gehad. In Duitsland wel wat last van file, dankzij de eeuwig durende wegwerkzaamheden.

Ik ben jaloers en ga nu ook vissen

Ik ben jaloers en ga nu ook vissen

Dinsdagavond 23-8-2011 18.21 uur mail van Lex: “Ik ga nu vissen in Coolhaven, heb je nr niet”. Dinsdagavond 23-8-2011 18.30 uur mail van mij: “Ik ben helaas bezet.”

Giro del 'Aia 2011

Giro del 'Aia 2011

Ondanks de afwezigheid van de veelgeprezen L. Peezers is de Giro del 'Aia toch doorgegaan en zijn de andere nummers 1 en 1 van de vorige slijtageslag van Tour de la Haye toch aan de waterkant verschenen.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.