IJsvissers in Bodegraven hebben wel succes

door Gert-Jan Doornekamp

IJsvissers in Bodegraven hebben wel succes

In tegenstelling tot het Nederlands kampioenschap ijsvissen afgelopen week bij het Kuinderbos in Flevoland hebben een aantal fanatieke vissers van de Bodegravense Hengelsportvereniging wel succes gehad met hun onderlinge wedstrijd in water van de GHV.

Zaterdag 26  januari hebben zij hun bijtjes gehakt in de gracht achter fort de Wiereckeschans in Bodegraven. In een ijzige koude oosten wind en hevige sneeuwbuien wist Frans Haverkamp een mooie snoek van 74 centimeter uit de fortgracht te peuteren.

Het was jammer genoeg de enige vis die boven water kwam maar een bekend gezegde onder vissers is: beter één vis dan geen vis.

De verkleumde vissers werden halverwege hun wedstrijd nog getrakteerd door een aantal vismaten die het ijskoude avontuur niet aandurfden op erwtensoep en echte warme chocomel. Al met al kunnen de deelnemers terugkijken op een zeer geslaagde maar ijskoude visdag.

ijsvis2 ijsvis1

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.