Henny van Eck

Henny van Eck

Commissielid

Als kleine jongen vormde het boek Flitsend Nylon van Jan Schreiner, dé inspiratiebron. Elk weekend bracht ik aan de waterkant door. Na mijn pubertijd was het gedaan met de visserij en begon mij te interesseren voor andere dingen in het leven.

Matthijs Albersen

Matthijs Albersen

Voorzitter

Opgroeiend in  het westland met haar vele prachtige sloten en kleine wateren, is het vissen me al vroeg met de paplepel ingegoten. Na jarenlang op klein wild te hebben gevist en in de wintermaanden menig poldersnoekje te hebben verslonden, heb ik via familie kennis gemaakt met de vliegenlat.

Wim Peeters

Wim Peeters

Commissielid

In de GHV Speyclub richten we ons op het vissen met de tweehandige vliegenhengel voor het vissen op zalm. Ik doe dat bij voorkeur in Noorwegen waar ik het geluk had om een zalm van 80+ cm te landen, mijn persoonlijke record waar ik best wel trots op ben.

Rolf van den Doel

Rolf van den Doel

Penningmeester

Rolf is op zijn vijtiende met een vliegenlat (van Cor van Beurden) in de hollandse polders begonnen met het vissen op ruisvoorn. Na een studie wiskunde in Leiden is hij in 1981 bij de Shell gaan werken in de informatica. Zestien jaar lang heeft hij in het buitenland gewerkt (Duitsland, Maleisië,  Thailand, Singapore, Brazilie, Engeland).

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.