Rolf van den Doel

Penningmeester

Rolf van den Doel

Penningmeester

Rolf is op zijn vijtiende met een vliegenlat (van Cor van Beurden) in de hollandse polders begonnen met het vissen op ruisvoorn. Na een studie wiskunde in Leiden is hij in 1981 bij de Shell gaan werken in de informatica. Zestien jaar lang heeft hij in het buitenland gewerkt (Duitsland, Maleisië,  Thailand, Singapore, Brazilie, Engeland).

In 2001 in Nederland teruggekomen en in 2003 met dubbelhandig werpen begonnen. Dit werd al snel een verslaving die bij voorkeur minimaal met een jaarlijkse therapie bestreden moest worden door te gaan vissen op zalm en steelhead in Britisch Columbia, Canada.

Naast het vissen met de vlieg, gebruikt hij ook graag de spinhengel om op snoek te vissen. Tijd is altijd helaas de ontbrekende factor geweest, maar dat gaat in 2015 veranderen als hij in Augustus stopt met werken. Dan is er ook meer tijd voor het clubgebeuren, dus heeft hij zich op verzoek van voorzitter Matthijs voor het penningmeesterschap  beschikbaar gesteld.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.