Speyclub Werplessen

Speyclub Werplessen
maandag, 12 maart 2018

In 2018 gaat de Speyclub werplessen dubbelhandige hengel organiseren. Gedurende deze lessen kunnen (nieuwe of aspirant) leden zich de beginselen van zowel het Scandi als het Skagit dubbelhandig werpen eigen maken of verfijnen.

Presentatie Groenland

Presentatie Groenland

Groenland is groot, leeg, ruig en puur. Fjorden met ijsbergen, groene hellingen met laag struikgewas, de ijskap, gletsjers,... Verder is er niets, behalve rendieren en Arctic char, de mooiste en sterkste forelsoort waarvan je er tientallen vangt per dag. Een waar paradijs voor viegvissers.

Wim wordt in de bloemetjes gezet!

Werpinstructeur Wim Peeters werd 17 juni 2015 vijfenzestig. Voorzitter Matthijs ging met de pet rond onder de vele Spey-leden die van Wim het Speywerpen hebben geleerd om Wim een mooi kado te kunnen aanbieden.

Backing opspoelen met de boortol

Al eens 500 meter backing met de hand op een vliegenreel gespoeld? Daar ben je anderhalf uur mee bezig en dan doet je pols pijn. Dat bracht onze werpinstructeur Wim Peeters op het idee dit met een boortol te doen.

Open dagen GHV Speyclub

Open dagen GHV Speyclub
maandag, 09 maart 2015

Scott Mackenzie, drievoudig wereldkampioen speycasten, komt naar Nederland. Een primeur voor GHV Speyclub. Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en bezoek onze open dag op zaterdag 28 en/of zondag, 29 maart 2015.

Overlijden Herman de Muyt

Overlijden Herman de Muyt
dinsdag, 21 oktober 2014

Met groot verdriet melden wij het overlijden van de penningmeester van de GHV Speyclub en goede vriend Herman de Muyt. Herman is afgelopen donderdag, na een ziektebed, 16 oktober van ons heengegaan.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.