Zomer BBQ GHV-Speyclub

dinsdag, 08 juli 2014

De GHV Speyclub heeft op zondag, 29 juni het seizoen afgesloten met een barbecue bij ons clubhuis “De Topstek”. Het weer zat mee en het hele gebeuren kon plaats vinden op terras. Een goede gelegenheid om de vuurton, onze nieuwste aanwinst, uit te proberen.

Spey Werplessen, GHV-Speyclub

Spey Werplessen, GHV-Speyclub
zondag, 13 april 2014

Een goede worp is de halve vangst. Dat geldt zeker ook voor het vliegvissen op zalm, Bij de moderne manier van zalmvissen wordt de vlieg gepresenteerd met de Skandinavian Underhand Cast.

Open dag GHV-speyclub 2013

dinsdag, 03 december 2013

Afgelopen 24 november stond er wederom een prachtige open dag in de planning voor onze GHV-speyclub. Voor een tweede maal hadden Menno van Dam samen met René van Heezik  (Martin flyfishing outfitters en tevens gepassioneerd lid) toegezegd hun kennis en enthousiasme met leden en leden in spé te delen.

Klik hieronder om het verslag te openen.

Open dag GHV-Speyclub

Open dag GHV-Speyclub
donderdag, 07 november 2013

GHV Speyclub nodigt je uit voor een open dag op zondag, 24 november aanstaande met Menno van Dam en René van Heezik. Het thema van deze open dag is Atlantische Zalm Noorwegen.

Spey open dag - Jeroen Wöhe

Spey open dag - Jeroen Wöhe
dinsdag, 15 januari 2013

Op 6 januari organiseerde GHV Speyclub haar eerste open dag van het nieuwe jaar met nu als thema pacifische zalm en steelhead. Dit keer was Jeroen Wöhe bij ons te gast.

Eerste open dag GHV Speyclub groot succes

Eerste open dag GHV Speyclub groot succes
dinsdag, 30 oktober 2012

De “open dag” van de GHV Speyclub op 7 oktober werd een groot succes. Uit het hele land kwamen de vliegvissers met een passie voor “tweehandig” om kennis te maken met deze nieuwste tak van de GHV.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.