Op deze pagina vindt u beschrijvingen van viswater waar onze vliegvissers vissen.

Review Elburg

Op de eerste zaterdag van december zou ik 's middags in Utrecht op ziekenbezoek gaan. Daar het een relatief mooie zaterdag zou worden en een afspraak om in Elburg te gaan vissen niet doorgegaan is, ben ik 's ochtends vertrokken met mijn vliegenhengel en heb een 'ommetje' langs Elburg gemaakt. Een zeer pittoresk stadje voor diegenen die niet van vissen houden.

Review Jagerspad Boskoop.

Review Jagerspad  Boskoop.

Een van de leden van de roofviscommissie, die de review over Hazerswoude had gelezen, tipte me om eens te gaan vissen in Boskoop langs het Jagerspad en aansluitende vaarten. De brede sloten zijn vooral in trek bij roofvissers, maar hij had er regelmatig ook vliegvissers gezien, zo mailde hij me.

Review Zoeterwoude

Review Zoeterwoude

Zoeterwoude Dorp, ook weer zo’n aparte winterstek.

Zoeterwoude is een dorp dat even boven Zoetermeer ligt. Vanuit den Haag rij je over de A4 en neem je de afslag Zoeterwoude. Bij het stoplicht  aan het eind van de afrit, ga je rechtsaf en na 200 meter sla je links af  het dorp in en je rijdt rechtdoor tot een T- splitsing. Daar ligt het water al, je rijdt er overheen.  Je kunt naar links en je auto parkeren, je kunt dan direct in de brede vaart je hengel ingooien.  Als je daarna richting dorpscentrum loopt kom je uiteindelijk bij Het Watertje.

Review Jachthaven Kampen

Review Jachthaven Kampen

Vandaag, 6 november 2014, met Marius van Kampen wezen vissen in Kampen, aan de IJssel. Waar helemaal? Ja, in Kampen, we hebben er 140 km voor gereden, vroeg van huis en pas om 10.30 uur de hengels in het water.

Review OostVoornse Meer (OVM)

Het Oostvoornse meer is een diep en helder (brak) water (half zoet/half zout). De grootte van dit water (270 hectare) bedraagt van oost naar west 2500 meter en van noord naar zuid 400 tot 900 meter De diepte varieert van 20/25 meter tot 30/35 meter waarbij er enkele putten zijn van net iets meer dan 40 meter. Het Oostvoornse meer behoort tot de provincie Zuid-Holland en ligt bij Brielle in het zogenaamde Rijnmondgebied.
Het Oostvoornsemeer is een recreatiegebied aan de rand van één van 's werelds grootste zeehavens. Het ligt onder de rook van de petrochemische industrie. Vroeger lag hier de zandbank 'Maasdroogen' die in de loop van eeuwen een waar scheepskerkhof was. Daarom zal het Oostvoornsemeer waarschijnlijk meer scheepswrakken herbergen dan tot nu toe zijn ontdekt.

Review Maassluis

Review Maassluis
Onverwacht winter vliegviswater binnen zeer bebouwde kom
De titel geeft het al aan, vliegvissen in Maassluis, heeft een iets andere dimensie dan gewoonlijk. Je staat midden in het oude winkelhart van Maassluis met je hengel te zwaaien. Normaal zou je voor gek versleten worden als je in zo’n omgeving je visdag zou doorbrengen, maar Maassluis heeft iets dat het toch de moeite waard maakt. Namelijk veel en relatief grote wintervoorn.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.