Afdrukken

Routebeschrijving

Sinds oktober 2012 beschikt de GHV over een fantastisch clubhuis aan het water in recreatie gebied Madestein in Den Haag. Dit clubhuis is echter niet gemakkelijk te vinden voor mensen die in de omgeving niet bekend zijn. Let op, GPS systemen wijzen niet het juiste adres aan! Hieronder vindt u een korte routebeschrijving naar ons clubhuis aan de Madesteinweg 34 in Den Haag.

Vanuit alle richtingen kiest u de A4 richting Delft. U neemt de afrit Den Haag Zuid en zo belandt u op de N211, de Wippolderlaan. Deze N211 loopt helemaal door tot Kijkduin. Van Wippolderlaan wordt de N211 Lozerlaan. U blijft de N211/Lozerlaan volgen totdat u schaatscentrum de Uithof aan uw linkerhand voorbij rijdt. Bij de eerstvolgende kruising na dit schaatscentrum slaat u bij het stoplicht linksaf de Nieuweweg in en direct daarna bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf de Madepolderweg in. De weg maakt een bocht naar links en direct hierna slaat u rechtsaf de Madesteinweg in. Na 20 meter ziet u aan uw rechterhand een parkeerplaats. Hier parkeren en een stukje door het bos lopen het bruggetje over en u ziet ons clubhuis. Het clubhuis is gelegen bij de groene stip op het onderstaande kaartje.

U kunt deze routebeschrijving inclusief het kaartje gemakkelijk uitprinten door op het printertje rechtsboven dit verhaal te klikken. Wij hopen u te mogen begroeten in ons mooie clubhuis!

routekaart

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.