Afdrukken

Informatie wedstrijdvissen

Onze vereniging heeft visrechten op een enkele wateren die geschikt zijn voor het houden van viswedstrijden, namelijk:

  • De Oude Rijn tussen Zwammerdam en Woerden (3 trajecten)
  • De Gouwe (2 trajecten)
  • Recreatiegebied Madestein Den Haag (3 trajecten)

Hengelsportverenigingen die een viswedstrijd in het water van de GHV willen houden, moeten hiervoor toestemming aanvragen. Van deze verenigingen wordt verwacht dat zij hun vangstgegevens na afloop van de wedstrijd bij de GHV melden. Van elk traject is op OVERZICHTSKAARTJES te zien voor welke data toestemmingen voor viswedstrijden zijn afgegeven.

Aanvragen wedstrijd:

Met behulp van onderstaande link kunt u een verzoek indienen bij het bestuur van de GHV voor het houden van een viswedstrijden in een van de GHV-wateren. Nadat uw verzoek is behandeld, krijgt u per e-mail bericht of het betreffende water nog vrij is voor een viswedstrijd evenals een op schrift gesteld toestemming.

Van de deelnemende wedstrijdvissers wordt verwacht dat zij zelf in het bezit zijn van een geldige VISpas voor het betreffende wedstrijdwater. De toestemming wordt afgegeven voor het vissen of voorhanden hebben van maximaal twee hengels. Aan het verstrekken van de toestemming wordt als voorwaarde verbonden dat de GHV na afloop de vangstgegevens van de wedstrijd ontvangt. Dit moet bij voorkeur via de site HVR Online (hengelvangstregistratie online) van Sportvisserij Nederland of als dat niet mogelijk is via een speciaal wedstrijdvangstformulier op het internet.phones

HIER TOESTEMMING AANVRAGEN VOOR UW VISWEDSTRIJD!

REGISTREREN VANGSTEN WITVISWEDSTIJDEN VIA HVR ONLINE of de app.

REGISTREREN VANGSTEN WITVISWEDSTRIJDEN VIA GHV INTERNETFORMULIER.

Wedstrijden voor volwassenen:

De GHV heeft zelf geen actieve wedstrijdcommissie maar GHV-leden kunnen wel deelnemen aan zoetwater- als aan zoutwaterwedstrijden georganiseerd door de federatie Sportvisserij Zuidwest Nederland en de landelijke overkoepeling Sportvisserij Nederland.

Leden van de GHV kunnen jaarlijks deelnemen aan de federatiekampioenschappen en de Nationale kampioenschappen van de Sportvisserij Nederland. Zie hiervoor de website van de Sportvisserij Zuidwest Nederland. Verenigingen of groepen sportvissers die een wedstrijd in het water van de GHV willen organiseren, zijn verplicht om hiervoor toestemming te vragen aan het bestuur van onze vereniging.

Jeugd:

Wij proberen ook de sportvisserij bij de jeugd te stimuleren. Bijna jaarlijks organiseren wij op Nationale Hengeldag van Sportvisserij Nederland een viswedstrijd in het Hemelwater in het Wateringseveld in Den Haag samen met Waterwerk Media. Veel jeugdige vissertjes uit de wijk nemen deel aan deze leuke viswedstrijd.

Op Nationale Hengelsportdag (de laatste zaterdag in mei) organiseert Waterwerk Media in samenwerking met de GHV jaarlijks een viswedstrijd voor jeugd en volwassenen voor de bewoners van het Wateringse Veld te Den Haag. De wedstrijd vindt meestal plaats aan de Athenesingel, er doen meestal zo'n 80 deelnemers mee aan deze leuke viswedstrijd voor het gehele gezin. Helaas wordt deze wedstrijd in 2012 niet gehouden.

Voor de prijzen wordt gezorgd door de Waterwerk Media en de 's-Gravenhaagse HSV en voor de maden en lokvoer bij de wedstrijd door Hengelsportzaak RTV uit Den Haag.

Lidmaatschap

Lid worden van de vereniging kan via deze site. Als u rechtsboven klikt komt u in het formulier om u op te geven.

Als u meer informatie over het lidmaatschap wenst klikt u op deze link.

Volg GHV

U kunt onze vereniging ook volgen via Facebook en Instagram.

Klik op de logo's om verbinding te maken.

facebook twitter

Fotogalerij

Er gebeurt veel in de vereniging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal fotoalbums van onze activiteiten en foto's van vissen die door onze leden gevangen zijn.