Karpervissen

De groep van karpervissers is de snelst groeiende groep sportvissers in Nederland. De karpervisserij heeft de laatste decennia enorme ontwikkelingen doorgemaakt, zowel op het gebied van aas(aanbieding) als vistechnieken en -materiaal.
Ook binnen onze vereniging is er een grote groep sportvissers, die met veel plezier hun favoriete vissoort, de karper, belaagt. We hebben daar veel geschikt viswater voor. Al van oudsher onderhoudt onze vereniging in diverse polderwateren prachtige karperbestanden. Na de eeuwwisseling is daar ook de aandacht voor het stedelijk water en de grotere kanalen als geschikt karperwater bijgekomen. Het spiegelkarperproject (SKP) Den Haag is daar een mooi voorbeeld van. Het project is uiterst succesvol. De karperstand in de Haagse stadswateren is weer goed op peil en de medewerking bij het terugmelden van gevangen karpers verloopt goed.

Voor meer informatie over het nachtvissen KLIK HIER.

De 3de hengel is in geen van onze viswateren toegestaan. Ook niet met de 3de hengel sticker van Sportvisserij Nederland.

Spiegelkarperproject

SKP Den Haag

Polderwateren met mooie karperbestanden

Buiten Den Haag zijn goed onderhouden karperbestanden te vinden op de Oude Rijn tussen Woerden en Zwammerdam, Fortgracht Wierickeschans, Enkele en Dubbele Wiericke (hier goed opletten, middengedeelten behoren tot het visrecht van de  AZHB; raadpleeg de visplanner), polderweteringen rond Reeuwijk, polder Steekt en Binnenpolder bij Zwammerdam, de polder Rozendaal en Keulevaart bij Haastrecht.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...