Vergunningswater voor niet-leden

Buiten het lidmaatschap van onze vereniging en de VISpas bestaat er de mogelijkheid om voor het vissen in de gemeenten Den Haag en Krimpenerwaard (Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven. Stolwijk en Vlis) te vissen.

Zo’n jaarvergunning is een persoonlijke vergunning (schriftelijke toestemming) die het toestaat te vissen met slechts één hengel in combinatie met de volgende aassoorten : brood, aardappel, deeg, kaas, granen en zaden, insectenlarven en nabootsingen hiervan mits niet groter dan 2,5 cm. maar niet op roofvis. Bovendien mag met de jaarvergunning niet ‘s nachts worden gevist.

De jaarvergunning voor het viswater binnen de gemeente Den Haag heet officieel het STADSVISBEWIJS DEN HAAG. Het stadsvisbewijs kan worden aangeschaft bij de lokale hengelsport winkeliers. Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten bij winkeliers.

De jaarvergunning voor het gemeentelijk viswater binnen de gemeente Krimpenerwaard heet officieel JAARVERGUNNING GEMEENTEWATEREN KRIMPENERWAARD en kan online via deze website worden aangeschaft.

STADSVISBEWIJS DEN HAAG

MEER INFO

GEMEENTEWATER KRIMPENERWAARD

MEER INFO

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...