GHV Groene Hart Magazine

Alle leden van de vereniging krijgen gratis vier keer per jaar ons verenigingsblad, het GHV Groene Hart Magazine, toegezonden met daarin informatie voor de leden over de vereniging. Het is een verenigingsblad voor en door de leden en wordt geheel en al in eigen beheer vervaardigd.
Dubbele leden op 1 adres krijgen samen 1x het GHV – Groene Hart Magazine. Buitenlandse leden krijgen het GHV – Groene Hart niet automatisch gratis toegezonden wegens te hoge portokosten naar het buitenland. Zij kunnen het magazine echter toch inzien via de publicaties op de site GHV Groene Hart ISSUU waar het gehele pagina voor pagina is door te bladeren.

Vorige uitgaven

Vorige uitgaven

Elk lid van de vereniging mag kopij en foto’s aanleveren voor een stukje in het blad. Kopij het liefst in Word. Artikelen en foto’s (in zo hoog mogelijke resolutie) naar de redactie. Foto’s met een totaal van meer dan 10 Mb aan opslagruimte moeten worden verstuurd via WETRANSFER.
Kopij deadlines: de eerste zondag van de tweede maand van het kwartaal, behalve het laatste kwartaal. Stuur op tijd in dat wordt uw stukje of foto misschien geplaatst. Inzendingen worden op prijs gesteld, het is tenslotte een blad voor iedereen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...