Viswater

Viswater GHV / Groene Hart

Het viswater van GHV / Groene Hart strekt zich uit over een groot deel van Zuid-Holland, een deel in het aangrenzende Utrecht. Veel viswater ligt in de mooie veenweidepolders van het Groene Hart ten zuiden van de Oude Rijn rond Zoeterwoude, Hazerswoude, Boskoop, Reeuwijk, Bodegraven, rond de Krimpenerwaard rond Stolwijk en de Lopikerwaard rond Gouda, Stolwijk, Haastrecht en Oudwater. Ook in het stedelijk water is veel van ons viswater te vinden, zoals in Den Haag, Gouda, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer.

Viswaterkaarten

bekijken

Vergunningswater

voor niet-leden

Stichting SCZH

Door al het viswater onderling uit te wisselen via de stichting Sportvisserij Combinatie Zuid-Holland onder te brengen, kunnen leden van GHV – Groene Hart ook vissen in het water van Sportvisserijbelangen Delfland en Groot Rotterdam.
ZIE HIERVOOR DE DIGITALE KAART VAN VISPLANNER.NL
Hierdoor kan in heel veel viswateren worden gevist in een gebied van de Zuidhollandse kust tot in de Lopikerwaard in Utrecht en van de Oude Rijn tot aan het Haringvliet en de Oude Maas.

Onze vereniging is via de federatie Sportvisserij Zuidwest Nederland (SZWN) aangesloten bij de landelijke overkoepeling Sportvisserij Nederland. Daardoor mag je ook vissen in de wateren die zijn vermeld in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren ook wel de landelijke lijst genoemd.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...