Roofvissen

Voor roofvissers is veel te doen binnen onze vereniging! Onze vereniging staat bekend om haar vele en mooie polderwater. Vooral in het najaar trekken veel van onze leden de polders in op jacht naar snoek. En niet zonder resultaat! Maar er is ook genoeg water waarin op baars kan worden gevist, zoals veel stadsviswater. En niet vergeten, de snoekbaars, die nog steeds heel goed op veel van onze grote wateren is te vangen.

De techniek van het vissen op roofvis blijft zich maar verbeteren. Niet alleen het vissen met kunstaas maar ook het vissen met dood aas op roofvis heeft de laatste jaren enorm veel nieuw materiaal en nieuwe vistechnieken opgeleverd. Binnen onze vereniging is daarover zowel voor beginnende roofvissers als voor de meer ervaren vissers veel nieuwe kennis op te doen.

De Roofvisgroep GHV Den Haag biedt hiervoor elk jaar weer een prachtig programma. Behalve leuke avondbijeenkomsten met presentaries en demonstraties van bekende roofvispecialisten in ons clubhuis De Topstek in Den Haag, worden er ook regelmatig gezamenlijkje uitjes georganiseerd waarbij veel kennis kan worden opgedaan over de favoriete roofvis, visserij en roofvisstekken in ons mooie viswatergebied.

Ook voor onze roofvisleden in en rond Gouda worden door de Roofvisgroep VWP Gouda regelmatig roofvisdagen georganiseerd.

Nieuws en programma

Roofvisgroep GHV Den Haag

Nieuws en programma

Roofvisgroep VWP Gouda

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...