Meldpunten

Via het meldpunt spiegelkarper kunnen vangsten van spiegelkarper bij de volgende projecten worden gemeld:
SKP Den Haag e.o. (boezemwateren in en rond Den Haag)
SKP Goudse Stadsboezem e.o. (Holl.IJssel/Gouwe/Plassengebied)
SKP Oude Rijn (van Harmelen tot Bodegraven en zijwateren)
Wijkwateren Gouda
Overige wateren (o.a. polderwateren)

Na aanmelding van de vangst krijgt men zo spoedig mogelijk van ons te horen waar en wanneer uw gevangen spiegelkarper voor het eerst is uitgezet, met welk gewicht en/of de karper al eerder teruggevangen is!

Het is belangrijk dat de foto is genomen aan de linkerkant van de karper (voor de linkerflank de kop van de vis in de rechterhand houden). Is er daarnaast ook nog een foto van de rechterkant van de karper genomen dan kun die ook worden meegestuurd.

Via het meldpunt stroperij kun visstroperij in het water van GHV – Groene Hart bij ons worden gemeld. Na melding van de stroperij zal deze verzameld worden met andere meldingen om zodoende als bewijs te worden ingebracht bij contact met handhavers

Het is belangrijk dat de melding vergezeld gaat van foto materiaal en een duidelijke omschrijving van de plaats en de personen en eventueel kenteken nummers van voertuigen.

Via het meldpunt vissterfte kan het voorkomen van dode vissen in het water van GHV – Groene Hart bij ons worden gemeld. De melding zal worden doorgegeven aan de verantwoordelijke waterkwaliteitsbeheerder of aan de gemeente. De melding alleen doen voor meerdere vissen tegelijk op een plek; niet voor een, twee of drie verspreid liggende dode vissen.

Het is belangrijk dat de melding vergezeld gaat van foto materiaal en een duidelijke omschrijving van het aantal dode vissen, de vissoorten en de locatie van het viswater.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...