Lid worden / VISpas kopen

Lid worden van onze vereniging en de VISpas ontvangen, kan op twee manieren.

  • U kunt langsgaan bij onze hengelsportwinkeliers. U kunt daar direct lid worden en na betaling een voorlopig visbewijs meekrijgen. Klik hier voor een overzicht van onze verkooppunten bij de hengelsportwinkeliers.
  • U kunt hieronder online lid worden en na betaling via internet een voorlopig visbewijs downloaden.

Voor beide manieren geldt dat het voorlopig visbewijs (officiële naam: Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap; VBL) 4 weken geldig is en dat u binnen die periode de VISpas van GHV – Groene Hart door Sportvisserij Nederland thuis gestuurd krijgt.

BESTEL HIER ONLINE UW VISPAS

KLIK EN BESTEL

Hieronder zijn de kosten van het lidmaatschap 2022 van de vereniging vermeld. De kosten bestaan uit een jaarlijkse contributie (inclusief afdrachten aan de federatie en Sportvisserij Nederland) en een eenmalig inschrijfgeld.
Het lidmaatschap wordt voor onbepaalde tijd aangegaan en loopt telkens van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen dient te gebeuren voor 1 oktober van het lopende contributiejaar. 
Na 1 oktober is opzegging niet meer mogelijk omdat dan reeds kosten zijn gemaakt door de vereniging. Bij onjuist opzeggen (na 1 oktober) is de contributie over het daaropvolgende contributiejaar verschuldigd! Over het lopende contributiejaar is geen teruggave van contributie mogelijk!

* Extra VISpashouders, zijn leden die al een VISpas van een andere hengelsportvereniging hebben.
Extra VISpashouders die lid van GHV – Groene Hart bij een van onze verkooppunten willen worden, moeten daar eerst de volledige kosten inclusief federatieve en landelijke afdracht betalen.
Deze dubbel betaalde afdracht kan bij Sportvisserij Nederland teruggevraagd worden.
Dat kan via de volgende link:
http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/contact-service/dubbele-afdracht.html

Je hebt recht op retournering van de te veel betaalde afdracht als je meerdere VISpassen 2022 hebt ZONDER een ‘X’ rechts naast het VISpasnummer.

Bij het online lid worden, wordt na opgave van het huidige VISpasnummer de federatieve en landelijke afdracht niet doorberekend. Je ontvangt dan van Sportvisserij Nederland een VISpas 2022 MET een ‘X’ rechts naast het VISpasnummer.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...