Over onze vereniging

De Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart, voorheen ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV), is een regionale vereniging met bijna 21.000 leden en nog eens 2.000 houders van een stadvisbewijs Den Haag.
De vereniging is opgericht in 1908 en is statutair gevestigd in Den Haag. Door lid te worden van de vereniging krijg je toegang tot heel veel eigen viswater in grote delen van Zuid-Holland en voor een gedeelte ook in het aangrenzende Utrecht.
Behalve een afdeling die vanuit Den Haag (afd. GHV Den Haag) werkt, zijn binnen de vereniging ook twee actieve afdelingen bezig in Gouda (afd. Viswaterpachting) en Stolwijk (afd. Mooi Weer Vissers)
Er is geen hengelsportvereniging in Nederland die zoveel huurovereenkomsten heeft afgesloten met de boeren in het poldergebied.
Daarom is de GHV ook dé vereniging die opkomt voor de sportvisserij en de visstand in het mooie veenweidepoldergebied in het Groene Hart van Nederland.
Naast polderwater kan ook in stedelijk water worden gevist, zoals dat van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Gouda, Stolwijk…
Behalve in de eigen wateren van GHV – Groene Hart mogen de leden ook vissen in de wateren van onze zusterverenigingen HSV Groot Rotterdam en Sportvisserijbelangen Delfland (tezamen verenigd in Sportvisserij Combinatie Zuid-Holland, SCZH).
GHV – Groene Hart is aangesloten bij de regionale overkoepeling van hengelsportverenigingen Sportvisserij Zuidwest Nederland (SZWN) en via SZWN landelijk bij Sportvisserij Nederland en NOC-NSF. U kunt met uw VISpas van GHV – Groene Hart dus ook vissen op veel plekken in de rest van Nederland!
De vereniging heeft een eigen clubhuis, De Topstek, schitterend gelegen aan een van de plassen in het visrijke recreatiegebied Madestein. De Topstek is te vinden aan de Madesteinweg 34 in Den Haag.
Vanuit de vereniging worden veel activiteiten georganiseerd.
Volg deze link voor een overzicht van deze activiteiten.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...