Wedstrijdvissen

Vanaf maandag 21 juni 2021 zijn aanvragen voor een toestemming voor het houden van witviswedstrijden weer mogelijk!

Onze vereniging biedt de leden verschillende visactiviteiten in wedstrijdverband. De wedstrijdgroepen van onze afdelingen Viswaterpachting Gouda en Mooi Weer Vissers Stolwijk organiseren jaarlijks diverse competities voor witvissers en roofvissers.
Daarnaast kunnen onze leden eventueel ook deelnemen aan zoetwater- en zoutwaterwedstrijden georganiseerd door de federatie Sportvisserij Zuidwest Nederland en de landelijke overkoepeling Sportvisserij Nederland.

Onze vereniging heeft visrechten op een enkele wateren die geschikt zijn voor het houden van viswedstrijden, namelijk:
Oude Rijn tussen Zwammerdam en Woerden (3 trajecten)
Gouwe (2 trajecten)
Recreatiegebied Madestein Den Haag (3 trajecten)

Hengelsportverenigingen die een viswedstrijd in het water van GHV – Groene Hart willen houden, moeten hiervoor TOESTEMMING AANVRAGEN.

Vanaf maandag 21 juni 2021 00:00 uur kunnen hengelsportverenigingen en wedstrijdclubs via de link hierbovenweer toestemming te vragen voor hun viswedstrijden.

Het formulier wordt zondag 4 juli om 24:00 uur weer gesloten.

NIEUWE REGELS VOOR HET AANVRAGEN TOESTEMMINGEN VOOR WEDSTRIJDEN

Per 1 januari 2019 gelden er nieuwe regels voor het aanvragen van wedstrijden. Er worden voor bepaalde aanvragen kosten in rekening worden gebracht. Hierbij wordt onderscheid worden gemaakt tussen wedstrijden van verenigingen die bij een Sportvisserij Nederland federatie zijn aangesloten, niet-aangesloten verenigingen of groepen en commerciële wedstrijden.
Om de wedstrijd- en voerdruk op de wedstrijdgedeelten van de Oude Rijn te beperken, zal daar het aantal wedstrijden per maand worden beperkt door eenmaal per maand een wedstrijdvrij weekeinde in te voeren.
>>> Hier kunt u de nieuwe regels en tarieven inzien <<<

Van elk wedstrijdtraject is op OVERZICHTSKAARTJES te zien voor welke data toestemmingen voor viswedstrijden zijn afgegeven.
Van de hengelsportverenigingen met toestemming voor het houden van een viswedstrijd wordt verwacht dat zij hun vangstgegevens na afloop van de wedstrijd bij GHV – Groene Hart melden via het formulier VANGSTREGISTRATIE VISWEDSTRIJDEN

Overzicht toestemmingen viswedstrijden

bekijken

Toestemming viswedstrijden

aanvragen

Vangstregistratie viswedstrijden

Registreren

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...