Wedstrijdvissen

Onze vereniging biedt de leden verschillende visactiviteiten in wedstrijdverband. De wedstrijdgroepen van onze afdelingen Viswaterpachting Gouda en Mooi Weer Vissers Stolwijk organiseren jaarlijks diverse competities voor witvissers en roofvissers.
Daarnaast kunnen onze leden eventueel ook deelnemen aan zoetwater- en zoutwaterwedstrijden georganiseerd door de federatie Sportvisserij Zuidwest Nederland en de landelijke overkoepeling Sportvisserij Nederland.

Onze vereniging heeft visrechten op een enkele wateren die geschikt zijn voor het houden van viswedstrijden, namelijk:
Oude Rijn tussen Zwammerdam en Woerden (3 trajecten)
Gouwe (2 trajecten)
Recreatiegebied Madestein Den Haag (3 trajecten)

Hengelsportverenigingen die een viswedstrijd in het water van GHV – Groene Hart willen houden, moeten hiervoor TOESTEMMING AANVRAGEN.

MOMENTEEL IS DE MOGELIJKHEID TOT HET AANVRAGEN VOOR HET HOUDEN VAN VISWEDSTRIJDEN TOT  EINDE JAAR GESLOTEN!

Voor 2019 komen er nieuwe regels voor het aanvragen van wedstrijden. Er zullen kosten in rekening worden gebracht. Hierbij zal onderscheid worden gemaakt tussen wedstrijden van verenigingen die bij een Sportvisserij Nederland federatie zijn aangesloten, niet-aangesloten verenigingen of groepen en commerciële wedstrijden.
Om de wedstrijd- en voerdruk op de wedstrijdgedeelten van de Oude Rijn te beperken, zal daar het aantal wedstrijden per maand worden beperkt.

Van elk wedstrijdtraject is op OVERZICHTSKAARTJES te zien voor welke data toestemmingen voor viswedstrijden zijn afgegeven.
Van de hengelsportverenigingen met toestemming voor het houden van een viswedstrijd wordt verwacht dat zij hun vangstgegevens na afloop van de wedstrijd bij GHV – Groene Hart melden via het formulier VANGSTREGISTRATIE VISWEDSTRIJDEN

Overzicht toestemmingen viswedstrijden

bekijken

Toestemming viswedstrijden

Vangstregistratie viswedstrijden

Registreren

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...