Wedstrijdvissen

Onze vereniging biedt de leden verschillende visactiviteiten in wedstrijdverband. De wedstrijdgroep van onze afdeling Viswaterpachting Gouda organiseert jaarlijks diverse competities voor witvissers en roofvissers.
Daarnaast kunnen onze leden eventueel ook deelnemen aan zoetwater- en zoutwaterwedstrijden georganiseerd door de federatie Sportvisserij Zuidwest Nederland en de landelijke overkoepeling Sportvisserij Nederland.

Onze vereniging heeft visrechten op een enkele wateren die geschikt zijn voor het houden van viswedstrijden, namelijk:
Oude Rijn tussen Zwammerdam en Woerden (3 trajecten)
Gouwe (2 trajecten)
Recreatiegebied Madestein Den Haag (3 trajecten)

Hengelsportverenigingen die een viswedstrijd in het water van GHV – Groene Hart willen houden, moeten hiervoor TOESTEMMING AANVRAGEN.

Vanaf woensdag 4 januari 2023 12:00 uur kunnen hengelsportverenigingen en wedstrijdclubs via de link hierboven weer toestemming te vragen voor hun viswedstrijden voor het jaar 2023.

Het formulier wordt op dinsdag 14 februari 2023 om 24:00 uur weer gesloten.

REGELS VOOR HET AANVRAGEN TOESTEMMINGEN VOOR WEDSTRIJDEN

Er worden voor bepaalde aanvragen kosten in rekening worden gebracht. Hierbij wordt onderscheid worden gemaakt tussen wedstrijden van verenigingen die bij een Sportvisserij Nederland federatie zijn aangesloten, niet-aangesloten verenigingen of groepen en commerciële wedstrijden.
Om de wedstrijd- en voerdruk op de wedstrijdgedeelten van de Oude Rijn te beperken, zal daar het aantal wedstrijden per maand worden beperkt door eenmaal per maand een wedstrijdvrij weekeinde in te voeren.
>>> Hier kunt u de nieuwe regels en tarieven inzien <<<

Van elk wedstrijdtraject is op OVERZICHTSKAARTJES te zien voor welke data toestemmingen voor viswedstrijden zijn afgegeven.
Van de hengelsportverenigingen met toestemming voor het houden van een viswedstrijd wordt verwacht dat zij hun vangstgegevens na afloop van de wedstrijd bij GHV – Groene Hart melden via het formulier VANGSTREGISTRATIE VISWEDSTRIJDEN

Overzicht toestemmingen viswedstrijden

bekijken

Toestemming viswedstrijden

aanvragen

Vangstregistratie viswedstrijden

Registreren

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...