Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart met constante zorg en aandacht samengesteld. De door GHV – Groene Hart verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. GHV – Groene Hart kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. GHV – Groene Hartd aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van GHV – Groene Hartd. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van GHV – Groene Hart gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van GHV – Groene Hart, welke geen eigendom zijn van GHV – Groene Hart, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van GHV – Groene Hart.

GHV – Groene Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door GHV – Groene Hart  worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Ten aanzien van bescherming en verwerking van persoonsgegevens verwijzen wij naar de Privacyverklaring.

Indien u nog vragen of twijfels heeft, kunt u contact met ons opnemen.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...