Informatieloket reserve

Op deze pagina ziet u de snelkoppelingen waarmee u online lid kunt worden van de vereniging, adreswijzigingen doorgeven, uw lidmaatschap opzeggen of informatie opvragen over de contributiebetaling. U kunt hier ook vragen stellen of ideeën doorgeven. Tevens vindt u links en andere nuttige informatie.

Bestuur

Visdocumenten en ledenadministratie

Kortingspassen

Meldpunten

Wedstrijdloket

Afdelingen

Activiteiten

Viswaterbeheer

Magazine

Nachtvissen / 3de Hengel

Het bestuur van de vereniging is te bereiken via de secretaris: secretaris@ghvgroenehart.nl

Ooievaarspas
De Ooievaarspas is er voor inwoners van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met een laag inkomen. Dat wil zeggen dat men in aanmerking komt voor een Ooievaarspas als men nu niet meer inkomsten heeft dan 130% van de bijstandsnorm. Met de Ooievaarspas kunt u korting krijgen op allerlei leuke activiteiten, zoals sport, uitjes, lidmaatschappen en cursussen.Voor meer informatie hiierover zie www.ooievaarspas.nl.

Leden van onze vereniging die in het bezit van een zogenaamde Ooievaarspas, kunnen 50% korting krijgen op de jaarlijkse contributie.
Om de korting op de contributie te kunnen verzilveren, moet de ooievaarspas elk jaar opnieuw worden gescand.
De data voor 2018 die hiervoor zijn gereserveerd zijn:
de zaterdagen 20 januari, 24 februari, 24 maart en 21 april van 14:00 tot 16:00 uur in ons clubhuis De Topstek in Madestein.

Behalve een geldige ooievaarspas moet ook de VISpas 2018 kunnen worden getoond en hebben wij een bankrekeningnummer nodig waarop de korting kan worden teruggestort.
Voor verdere vragen over het verzilveren van de ooievaarskorting kunt u terecht bij de penningmeester.

Zoetermeerpas
De ZoetermeerPas is een pas voor mensen/gezinnen met een laag inkomen die woonachtig zijn in de gemeente Zoetermeer. De pas geeft korting op sportieve, leerzame en culturele activiteiten. Voor meer informatie hierover op deze link klikken.

Leden van onze vereniging die in het bezit zijn van een Zoetermeerpas kunnen de volledige contributie vergoed krijgen bij inleveren van een van de bij de Zoetermeerpas behorende cheques. Deze cheque (let wel op het goede chequenummer) kan onder vermelding van naam, adres, geboortedatum en bankrekeningnummer worden opgestuurd naar de penningmeester GHV – Groene Hart, Madesteinweg 34, 2553 EC Den Haag.

Contact met afdeling Viswaterpachting Gouda: vwpgouda@ghvgroenehart.nl
Contact met afdeling Mooi Weer Vissers Stolwijk: mooiweervissers@ghvgroenehart.nl

Contact met de commissie Viswaterbeheer: vwb@ghvgroenehart.nl
Contact met de commissie Haagse wateren: haagsewateren@ghvgroenehart.nl

Contact met de redactie: redactie@ghvgroenehart.nl
Kopij aanleveren
Elk lid van de vereniging mag kopij en foto’s aanleveren voor een stukje in het blad. Kopij het liefst in Word. Artikelen en foto’s (in zo hoog mogelijke resolutie) naar de redactie. Foto’s met een totaal van meer dan 10 Mb aan opslagruimte moeten worden verstuurd via WETRANSFER.
Kopij deadlines: de eerste zondag van de tweede maand van het kwartaal, behalve het laatste kwartaal. Stuur op tijd in dat wordt uw stukje of foto misschien geplaatst. Inzendingen worden op prijs gesteld, het is tenslotte een blad voor iedereen.

Nachtvissen
Het nachtvissen (tussen 2 uur na zonsondergang en 1 uur voor zonsopgang). is in veel viswateren van onze vereniging toegestaan, op een aantal uitzonderingen na. Kijk goed in ons viswaterboekje of op visplanner.nl waar het niet is toegestaan. Zie ook onder nachtvissen op deze website.

Voor het nachtvissen in onze verenigingswateren is GEEN nachtvissticker (van Sportvisserij Nederland) nodig.

Oude Rijn
Voor de Oude Rijn tussen Woerden en Zwammerdam is als enig verenigingswater wel een aparte nachtvistoestemming nodig! Door leden (incl. van zusterverenigingen) kan de zgn. nachtvis(jaar)kaart Oude Rijn HIER tegen betaling van € 7,50 worden aangevraagd.

3de Hengel
De 3de hengel is in GEEN van onze viswateren toegestaan, ook niet met de sticker van Sportvisserij Nederland.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...