Jaarvergunning gemeentewater Krimpenerwaard

Jaarvergunning gemeentewater Krimpenerwaard 2024

voor niet-leden

JAARVERGUNNING

online kopen

OVERZICHT GEMEENTEWATER

De jaarvergunning 2024 voor de gemeentewateren Krimpenerwaard omvat al het gemeentelijk viswater in de kernen Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist.

De vergunning is geldig van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.
Met deze vergunning is toegestaan om – met inachtneming van de bepalingen ingevolge de Visserijwet – te vissen met ten hoogste 1 hengel in combinatie met de volgende aassoorten : brood, aardappel, deeg, kaas, granen en zaden, insectenlarven en nabootsingen hiervan mits niet groter dan 2,5 cm in bovenvermelde gemeentewateren.

Het vissen op roofvis is hiermede uitdrukkelijk verboden. Ook is het zgn. nachtvissen tussen 2 uur na zonsondergang en 1 uur voor zonsopgang niet toegestaan.

Hiernaast is een overzicht van het gemeentelijk viswater in de Krimpenerwaard te zien, betaande uit de kernen Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist.

De jaarvergunning gemeentewateren Krimpenerwaard 2023 kunt hier online aanschaffen.

Voor het vissen met 2 hengels en/of op roofvis in deze wateren of nachtvissen is de VISpas van HSV GHV – Groene Hart nodig. Klik hier om deze VISpas aan te schaffen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...