Kortingspassen

Ooievaarspas

Ooievaarspas
De Ooievaarspas is er voor inwoners van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met een laag inkomen. Dat wil zeggen dat men in aanmerking komt voor een Ooievaarspas als men nu niet meer inkomsten heeft dan 130% van de bijstandsnorm. Met de Ooievaarspas kunt u korting krijgen op allerlei leuke activiteiten, zoals sport, uitjes, lidmaatschappen en cursussen.Voor meer informatie hiierover zie www.ooievaarspas.nl.

Leden van onze vereniging die in het bezit zijn van een zogenaamde Ooievaarspas, kunnen 50% korting krijgen op de jaarlijkse contributie.
Om de korting van de Ooievaarspas op de contributie te kunnen verzilveren, kan men via de e-mail contact opnemen met de penningmeester van de vereniging: penningmeester@ghvgroenehart.nl.

Behalve een geldige Ooievaarspas moet ook een geldige VISpas kunnen worden getoond en hebben wij een bankrekeningnummer nodig waarop de korting kan worden teruggestort.
Voor verdere vragen over het verzilveren van de ooievaarskorting kunt u terecht bij de penningmeester.

Zoetermeerpas
De ZoetermeerPas is een pas voor mensen/gezinnen met een laag inkomen die woonachtig zijn in de gemeente Zoetermeer. De pas geeft korting op sportieve, leerzame en culturele activiteiten. Voor meer informatie hierover, zie https://www.zoetermeerpas.nl/

Seniorleden (vanaf 14 jaar) en jeugdleden van onze vereniging die in het bezit zijn van een Zoetermeerpas kunnen de volledige jaarlijkse contributie vergoed krijgen. Daarvoor moet de Zoetermeerpas door onze vereniging worden gescand. Dat moet elk jaar weer opnieuw gebeuren om daarna de korting op de vooraf betaalde contributie terug te ontvangen. Om de korting met de Zoetermeerpas uitbetaald te krijgen, kan men contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres van onze vereniging: contact@ghvgroenehart.nl

Zoetermeerpas

Ooievaarspas en Zoetermeerpas

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...