2de penvisdag GHV – Groene Hart penvis triple

27
mei

2de penvisdag GHV – Groene Hart penvis triple

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/05/2018
07:00 - 14:00

Categorieën


De 2e penvisdag staat gepland op zondag 27 mei. De locatie voor deze dag is het centrum/kades van Den Haag. Deze dag is bedoeld voor de gevorderde penvissers onder ons. Waarom voor gevorderden? De kades van Den Haag zijn om meerdere redenen een uitdaging en deze kunnen knap lastig zijn. Allereerst staat er regelmatig(bijna continu) een beste stroming. Het centrum van Den Haag is een trekpleister voor toeristen en ook de schippers is dat niet ontgaan, waardoor er regelmatig rondvaartbooten of een groep kano’s voorbij komen. Op vele plekken groeit er ook nog is een flinke onderwater jungle en net als je denkt een mooie schone bodem te hebben gevonden, ligt er een fietswrak oid.
Over het algemeen is de bodem hard en varieert in dieptes van 1 meter tot 4 meter, afhankelijk van waar je aan de slag gaat. De kades zijn rijk aan bruggen, duikers, meerpalen enz enz.

I.v.m. parkeren word er verzameld buiten het centrum en wel op de kruising/ brug van de Haringkade en de Cremerweg, waar we om 07:00 verzamelen. Vanaf dit punt kan je kiezen om of in de directe omgeving te gaan vissen of om met het OV, fiets, of auto het centrum in te gaan. Houd wel rekening met betgaald parkeren. De exacte locatie waar te vissen is moeilijk te bepalen. In de bijgaande foto’s vind je wat uitleg, maar het is ruim genomen. Er is veel mogelijk en ruimte genoeg voor iedereen.
Om 14:00 verzamelen we weer op de brug van de Haringkade en de Cremerweg. Hier bespreken we de opgedane ervaringen en hopelijk ook de vangsten. Voor degene met de meest gevangen karpers, wacht een leuke verrassing.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan bij Ben Scholten via penvisdag@ghvgroenehart.nl.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...