Bindcursus Juni 2022

14
jun

Bindcursus Juni 2022

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/06/2022 - 05/07/2022
20:00 - 23:00

Locatie
clubhuis De Topstek

Categorieën


Corona heeft het standaardprogramma waarmee we de nieuwe leden wegwijs maken in de wereld van het vliegvissen danig in de war geschopt. Gelukkig hebben de nieuwelingen niet stil gezeten en zichzelf al heel wat kennis en kunde bijgebracht. Nu alles weer kan en mag is het een mooi moment om alle puntjes op de i zetten. De werpcursussen hebben we al ingehaald. Nu gaat het om het binden.

Hanafi tijdens het binden

Vliegjes binden is de hobby binnen de hobby van vliegvissen. De basis is redelijk makkelijk maar het is een kunst op zich om het echt goed te doen. Hoe kan je zoiets beter leren dan de kunst af te kijken van een crack. Hanafi Saleh is zo een crack die de GHV-Groene Hart meerdaagsebindcursus voor de beginnende vliegvisser geeft. De term beginnende vliegvisser is gezien Corona een wat meer rekbaar begrip dan anders. Dus een ieder die gestart is in Corona tijd is welkom. Al heb je jezelf al veel aangeleerd. Je zal versteld staan van wat er nog meer is.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomst waarbij alle bindtechnieken aan de orde komen, uitleg wordt gegeven over het bindmateriaal en verteld wordt met welke vliegjes je waarop vist. Al het bindmateriaal is aanwezig. Je hoeft alleen maar jezelf aan te melden via vliegvissen@ghvgroenehart.nl

De bijeenkomsten zijn op de volgende reguliere clubavonden 14, 21 en 28 juni en 5 juli.

De cursus is onderdeel van jouw lidmaatschap van de vliegvis afdeling en is kosteloos.

Voor GHV-Groene Hart leden die nog geen betaald deelnemer van de vliegvisafdeling zijn, bedragen de kosten voor de hele cursus € 15,00.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...