Schoonmaakactie Buytenpark Zoetermeer

11
sep

Schoonmaakactie Buytenpark Zoetermeer

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/09/2021
09:00 - 11:00

Locatie
P2 Snowworld Zoetermeer

Categorieën


Zaterdag 11 september a.s. start vanaf 9:00 uur (tot ca. 11:00 uur) rondom het Buytenpark in Zoetermeer een schoonmaakactie in het kader van de landelijke actie ‘Natuurlijk Opgeruimd’. Hengelsportvereniging GHV / Groene Hart doet samen met Sportvisserij Nederland en andere landelijke bonden (Nederlandse Wandelbond, Nederlandse Wielersportbond, Konininklijke Nederlands Hippische Sportfederatie) hieraan mee.

Voor ons als sportvisserij is dit een mooie gelegenheid om de omgeving bij het viswater daar schoon te maken. Maar vooral ook om de centrale boodschap van deze actie te ondersteunen: laten zien dat gebruikers van (stedelijke) natuur – ongeacht of je nu wandelaar, ruiter, sportvisser, fietser of mountainbiker bent – respectvol met de natuur en elkaar kunnen omgaan. En zo’n actie zet ook de sportvisserij in Zoetermeer weer meer op de kaart.

Doen jullie mee met 1 of 2 uurtjes opruimen? Sportvissers, jongeren, ouders , opa’s, oma’s en andere belangstellenden, allen van harte welkom! Ook onze nationale sportvis ambassadeur Marco Kraal doet mee! Je kunt je opgeven via dit e-mailadres: contact@ghvgroenehart.nl onder vermelding van ‘natuurlijk opgeruimd Zoetermeer’.

Verzamelpunt: SnowWorld, P2, Zoetermeer (liefst 10 minuten eerder voor aanmelden)

Voor de deelnemers vanuit de sportvisserij hebben wij materialen beschikbaar om het vuil op te rapen dat hoef je dus niet zelf van huis mee te nemen. De eerste 10 leden van onze vereniging die zich vanuit Zoetermeer aanmelden en aan de schoonmaakactie hebben deelgenomen krijgen van ons een cadeaubon van € 25 te besteden bij Hengelsport Zoetermeer (1 cadeaubon per gezin).

#vang5 #natuurlijkopgeruimd #buitencode

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...