Nieuws

van GHV - Groene Hart
19
mrt

IN MEMORIAM FRANS KUIJPER

Helaas ontvingen wij het droevige bericht dat onze vriend en penningmeester, Frans Kuijper, gisterochtend is overleden.
Wij wisten dat het eraan zat te komen, maar het moment dat het zover is, is niet makkelijk. We verliezen een prachtig mens in Frans. Ik besef mij nu hoe snel Frans binnen onze vereniging een vaste waarde is geworden en hoe ‘aaibaar’ hij was als de grote, sterke man met het hart op de tong en vooral met het hart op de juiste plaats.
We hebben Frans als bestuurslid, als verenigingsman, als sportvisser leren kennen als iemand waarop je kon bouwen. Als je met Frans een afspraak maakte, gebeurde dat ook. En altijd op tijd. Frans was binnen de georganiseerde sportvisserij al eerder actief geweest als DB-bestuurslid van zeehengelclub “De Pierewaaiers”, en gedurende de afgelopen drie jaar bij onze vereniging als penningmeester. Daarvoor ook als beheerder van ons clubhuis De Topstek. En dat clubhuis ging hem nog steeds aan het hart. Je kunt je eigenlijk het clubhuis zonder Frans niet voorstellen. Bijna altijd was hij aanwezig. Het zal wennen worden zonder Frans …
Bij deze herinnering aan Frans een foto van hem genomen eind september 2018. We waren in het clubhuis voorbereidingen aan het doen voor een activiteit de dag erna. Ik was wat aan het experimenteren met m’n nieuwe smartphone. Plotseling zegt Frans: “… joh neem een foto van mij!”. En hij ging er echt voor zitten. Frans wist toen al dat de kans op het overleven van zijn ziekte niet groot was. Niets voor Frans om zo te poseren. De foto ontroerde mij, Frans in al zijn kwetsbaarheid, een prachtige herinnering.
Frans rust in vrede!

Namens het bestuur wens ik zijn vrouw Ineke, zijn zoon, schoondochter en verdere familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Ton van der Spiegel, voorzitter

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...