Nieuws

van GHV - Groene Hart
26
okt

Open GHV Sportvisdag

DIT EVENT MAG JE NIET MISSEN

Dit evenement mag je niet missen. Zet de datum alvast maar in je agenda!

We gaan prachtige activiteiten laten zien. Op het water voor het clubhuis De Topstek aan de Madesteinweg 34 in Den Haag zijn bellyboten en viskayaks aanwezig. Zelfs hebben we twee van de meeste extreme visboten beschikbaarm: de Ultraskiffs.

Verder zijn er tal van vistechnieken te bekijken en ook uit te proberen. Vliegvissen, roofvissen, karpervissen en witvissen. De leden van onze activiteitencommissies zijn aanwezig om de fijne kneepjes van hun specialiteiten en technieken te laten zien.

Ook laten we de laatste ontwikkelingen zien over het gebruik van loodvervangende werpgewichten bij het vissen.
Wil je zelf eens proberen om een vliegje te binden of een karperrig te knopen, het kan allemaal.
Ook aan de jeugd is gedacht. Natuurlijk kunnen onze jongste sportvissertjes ook zelf alle leuke visactiviteiten uitproberen. Maar ze kunnen ook met onze visstandbeheerders op pad om met grote schepnetten visjes te vangen en te leren herkennen.

Op het aanwezige “casting” / werpgedeelte van het water kan iedereen zijn werpkunsten testen. Je kunt er zelfs prijzen mee winnen!

En natuurlijk werken we ook voor een goed doel. Het PeuterFonds is aanwezig met de befaamde PeuterFonds Tombola. Lootjes kopen en prijzen winnen met als belangrijkste doel: kinderen met gezondheidsproblemen voor een dagje laten vergeten dat ze ziek zijn en te leren vissen!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...