Nieuws

van GHV - Groene Hart
10
okt

Presentatie: De SKP-schatkamer door Joris Weitjens

15 december 2018

Zaterdag 15 december komt Joris Weitjens een lezing geven over verschillende spiegelkarper projecten, want er is natuurlijk meer dan alleen het SKP Den Haag van GHV – Groene Hart.

Het is alweer twintig jaar geleden dat de eerste projectspiegels in open water werden uitgezet. Het hoeft geen betoog welke hoge vlucht SKP’s sindsdien hebben genomen. Onze gastspreker: Joris Weitjens was er vanaf de eerste spiegel bij. Joris is zelf nog steeds vol van SKP-monitoring. Met de in 2012 opgerichte Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer (BVK) is hij dagelijks bezig met alles rondom Spiegelkarperprojecten. Die schat van informatie wil hij graag met ons delen. Heb je vragen over overleving, groei en migratie van karpers; wil je weten welk type karper je in welke omstandigheden het beste uitzet? Pasklare antwoorden zijn er niet, wel enorm veel gegevens en ervaringen om te delen.

Voorafgaand aan de lezing bespreken we de vangsten van het afgelopen SKP terugmeld weekend en word de winnaar van onze editie in het zonnetje gezet.

Wilt u ook komen? U bent van harte welkom in ons clubhuis De Topstek, Madesteinweg 34, Den Haag. Deuren zijn geopend vanaf 19:30 uur.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...