Nieuws

van GHV - Groene Hart
07
apr

Roofvis Event Gouda 2023

zaterdag 13 mei 2023

Zaterdag 13 mei 2023 weer een Roofvis Event in Gouda

Locatie: Speeltuin Julianasluis, Ankerpad 2 Gouda.

Ook in 2023 wordt het jaarlijkse Roofvis Event weer georganiseerd in Gouda, de beurs waar gezelligheid en het uitwisselen van informatie tussen roofvissers en diverse organisaties centraal staat. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens het gesloten seizoen houdt HSV GHV / Groene Hart, Afdeling VWP Gouda voor de 6de keer haar Roofvis Event in Gouda. Net als voorheen is de toegang geheel gratis voor bezoekers en standhouders. De unieke doelstelling van dit roofvis event is en blijft een zo breed mogelijke uitwisseling van informatie tussen de roofvissers onderling enerzijds en tussen organisaties, ondernemers, verenigingen, overheid, controleurs en roofvissers anderzijds, met betrekking tot alles wat met roofvissen te maken heeft, zonder winstoogmerk. Wat kunt u verwachten?

Lezingen: Frank Koops kajak vis-avonturen in de Noorse fjorden, Joris Nieuwenhoff over “Waarheen in Noorwegen? Locatie en stekkeuze”.

Infostands van: Derkbait.nl, Zeevissport, GHV / Groene Hart, Robby Fish, DRstreams, Vereniging Nederlandse Roofvissers, Roofvisweb, Frank Koops, BS Baits, De Kempenaar, OMG Fishing Rods, BFT Shop, 12BB.eu, hengelsport De Kock en Visreis.nl.

Buiten activiteiten: Zeevissport en Frank Koop presenteren drie compleet uitgeruste combinaties van auto met kajak, daktent en aanhanger, waarmee kajakvissers naar Noorwegen vertrekken. Trapkano.nl is er weer met de nieuwste Hobie kajaks, die u op het water kunt uitproberen, twee belly boten van 12BB.eu om mee te varen. Visgids Robbert Poelwijk neemt u graag mee aan boord om uitleg te geven over de vismethoden en de elektronica aan boord.

Tweedehands hengelsport beurs: waar u kunt kopen en verkopen, voor meer informatie mailt u met roofvissengouda@ghvgroenehart.nl.

Tombola: Prachtige prijzen, zoals een Phantom Bellyboat, gesponsord door 12bb.eu, OMG Rods sponsort een nieuw te bouwen hengel ter waarde van €400,- en vele andere mooie prijzen gesponsord door: VNR, OMG Rods, BFT Shop, BS Baits, Fishkix, @RT Baits, DK Hengelsport, MacFishing, Trapkano.nl, DR Streams, Roofvisweb, StrikePro, Zeevissport, 12bb.eu, Robby Fish, Visreis.nl en De Kempenaar Hengelsport.

Lid worden: En natuurlijk kan men op de beurs ook lid worden van HSV GHV / Groene Hart om met die geweldige verenigings VISpas in de prachtige viswateren rond Gouda en in de mooie polders van het Groene Hart te kunnen gaan vissen!

Voor de meest recente info, zoals parkeren, routebeschrijving, inschrijven, standhouders, lezingen, workshops, sponsors, prominente deelnemers, prijzen etc. houdt u onze website en facebookpagina in de gaten, of mailt u met roofvissengouda@ghvgroenehart.nl.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...