Stadsvisbewijs Den Haag

Stadsvisbewijs Den Haag 2023

voor niet-leden

Buiten het lidmaatschap van onze vereniging en de VISpas bestaat er de mogelijkheid om binnen de gemeentegrenzen van Den Haag te vissen met het zgn. stadsvisbewijs.

Dit stadsvisbewijs is een persoonlijke vergunning (schriftelijke toestemming) die het toestaat te vissen met slechts één hengel in combinatie met de volgende aassoorten : brood, aardappel, deeg, kaas, granen en zaden, insectenlarven en nabootsingen hiervan mits niet groter dan 2,5 cm. maar niet op roofvis. Bovendien mag met het stadsvisbewijs niet ‘s nachts worden gevist.

Het stadsvisbewijs kan worden aangeschaft bij de lokale hengelsport winkeliers. Klik hier voor een overzicht van de  verkooppunten bij winkeliers.

Stadsvisbewijs Den Haag 2023 TEKST

Bekijken

Het stadsvisbewijs is verkrijgbaar in drie soorten:

  •     Gewone stadvisbewijs – € 7,00
  •     Jeugd stadsvisbewijs(t/m 13 jaar)  – € 2,00
  •     65+ stadsvisbewijs voor – € 5,-

Vissen met het stadsvisbewijs heeft voordelen maar ook een aantal nadelen. het voordeel is dat u slechts één klein boekje heeft aan de waterkant en dat het relatief goedkoop is. Het nadeel is dat u slechts met één hengel mag vissen, niet op roofvis en niet ‘s nachts. Bovendien heeft u als stadsvisbewijs houder geen recht om de bijeenkomsten van onze activiteitengroepen bij te wonen en ontvangt  u niet ons 3-maandelijkse verenigings Magazine. U mag met het stadsvisbewijs ook niet in andere viswateren buiten de gemeente Den Haag vissen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...