Nieuws

van GHV - Groene Hart
10
aug

Kinder Visdag Wateringse Veld met RTV Hengelsport

zondag 27 augustus 2023

RTV Hengelsport, gevestigd op het Almeloplein 60 in Den Haag, organiseert een speciale Kindervisdag op zondag 27 augustus. Deze dag wordt speciaal georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met het vissen in Wateringse Veld en ze een onvergetelijke ervaring te bieden.

Hier is het schema voor de dag:

09.00 uur: We verzamelen bij het Hemelwater in Wateringse Veld, Praagsingel 111, 2548 TT Den Haag. Zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat we de dag goed kunnen beginnen!

10.00 – 12.00 uur: Het is tijd om te vissen! Of je nu een ervaren jonge visser bent of het voor het eerst probeert, dit is je kans om te genieten van de rust en het plezier van het vissen.

12.00 – 13.00 uur: Na een ochtend vissen, is het tijd voor een welverdiende pauze. We zullen genieten hiervoor krijg je drinken, pannenkoek en natuurlijk het aas en voer.  Dit is ook een geweldige tijd om verhalen te delen over de vangsten van de ochtend.

13.00 – 14.00 uur: Na de lunch gaan we terug naar het water voor nog meer vissen. Misschien vang je wel de grootste vis van de dag!

14.00 uur: Aan het einde van de dag ruimen we samen op en genieten we van iets lekkers te drinken. Dit is een geweldige manier om de dag af te sluiten en te praten over alle geweldige ervaringen die we hebben gehad.

Koop snel een ticket voor € 5 bij RTV Hengelsport op het Almeloplein 60 in Den Haag of ONLINE via het Bewonersplatform Wateringse Veld (zie de link hieronder)

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...